Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik fjerner en Upper Ball Joint på lastebiler

Skifte øvre kuleledd i lastebilen din kan være en tøff opplevelse hvis du ikke vet hva du gjør. Med litt retning , noen grunnleggende verktøy og en generell forståelse av fronten på lastebilen din , kan du spare tid og penger ved å erstatte den øvre kuleledd selv. Instruksjoner
en

Fest den fremre enden av lastebilen ved riktig å løfte det med et gulv jack og plassere bukker under midten av fronten på bilen . Ikke plasser dem under kontroll armer , som du skal jobbe i dette området .
2

Fjern hjulet ved å bryte løs alle mutrene først , deretter fjerne dem og løfte hjulet av. Sette disse til side og sette slepe nøtter i en safe og flatskjerm sted som på en magnetisk skuffen som vil bidra til å forhindre dem fra å bli tapt .
3

Slip en pickle gaffel mellom spindelen og kuleleddet og hamre den på plass. Hamring vil bryte forseglingen ballen felles skjemaer med spenningen det fører på seg selv . Deretter plasserer pickle gaffel i forseglingen og fortsette å hamre . Målet er å bryte den mekaniske sveis. Dette kan ta noen betydelig hamring .
4

Flytt på å indeksere og fjerne de øverste kontrollgruppene. Dette vil bære deg sammen gjennom demontering prosessen med å fjerne den øvre kuleledd og på vei til å installere den nye øvre kuleledd .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69049.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair