Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik fjerner de bakakslinger av en 2001 Silverado

Selv om navnet strekker seg helt tilbake til 1930-tallet som en trim pakke på standard Chevrolet pickup, Silverado som en modell av sin egen ikke debut før GM introduserte neste generasjons GMT800 plattform. Siden da gjorde heavy-duty GMT800 Silverado er et navn for seg selv i form av robusthet, allsidighet og luksus (for en lastebil). Den Silverados bakakselen, skjønt, forble standard for linje, ved hjelp av mange av de samme monterings-og utvikling medfører at dets forfedre gjorde syv tiår før. Du trenger
Hjulklosser
Floor jack og står
Socket sett
Vis flere instruksjoner
en

Løsne lastebilens bakre slepe nøtter, og chock forhjulene både foran og bak ganger. Hev baksiden av lastebilen før dekkene dingle bare ut av bakken, og støtte den med bukker under rammen. Fjern bakhjulene for å få tilgang til brems forsamlinger. Skyv jekken under akselen og løft den litt; støtte aksel rør med bukker. Deretter krype under bilen, og fjerne boltene som fester drivakselen til akselen pinion åk. Marker drivakselen og pinion åk med en referanse mark for ny montering. Trekk drivakselen fremover og ut av pinion, og la den hvile på bakken.
2

Fjern alle boltene som fester bremseslanger og brems distribusjon blokk til akselen, og skru fra hverandre og fjern bremsekalipere fra bremseskiver. Du kan bare koble fordelingen kvartal fra chassis-side bremse slangen, men å gjøre det på denne måten vil eliminere behovet for å blø bremsene etter re installasjon. Du kan imidlertid velge å koble bremseslanger og la markørene på hvis du service eller utskifting av bremser i løpet av aksel utskifting eller reparasjon.
3

Koble parkeringsbremsen , og deretter ventilen slangen fra toppen av differensialen. Koble stabilisator bar lenke fra chassiset, og fjern den nedre støtdemper gjennom-bolt. Un-plugg ledningsnettet fra spjeld sensorer, i så fall utstyrt. Fjern det øverste sporet bar mutter og bolt fra toppen av akselen, og deretter fjerne boltene som fester kontroll arm til akselen, i så fall utstyrt.
4

Fjern U-bolter som fester akselen til bladfjærer: Når lastebilen har bladfjærer, og pass på å holde styr på avstandsstykkene og skiver, og bemerker orientering for senere. Når lastebilen kom med spiralfjærer, deretter fjerne spiral våren-til-akslede festeboltene. Til slutt, løfter akselen litt med jack din og fjern jack stands, deretter jevn akselen mens du forsiktig senke jack. Fjern akselen.
5

Installasjonen er det motsatte av fjerning. Løft akselen opp i lastebilen, og installere fjærholderen bolter. Installer kontroll arm og spor bar, så støtdemper gjennomgående bolter, vent tube, stabilisatorstag og parkeringsbrems kabel brakett. Installer drivakselen - ved hjelp av referansen markerer du spilte tidligere - og deretter bremsekalipere og bremseslanger. Igjen, bør du ikke trenger å blø bremsene hvis du ikke kobler linjene. Se tips avsnittene nedenfor for dreiemoment spesifikasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68853.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair