Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan endre framaksel på en 2006 GMC 2500HD Pickup

Den senere-modell heavy duty GM pickup var en langt annet dyr enn sine forgjengere. GM laget den kontroversielle overgangen fra en solid forakselen til en uavhengig forhjulsoppheng med sen-modell 2500HD, en advent som handlet litt av enkelhet for en bedre ride og større allsidighet. Overgangen til cv ledd også gjort erstatning en ganske grei prosedyre, minst i forhold til erstatning prosedyrer for tidligere solide aksler. Du trenger
Jack og står
Socket satt
J 45859 aksel remover
New aksel mutter
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
1

Løft fronten av lastebilen, støtte den på jackstands og fjerne hjulene. Fjern sentrum hub-cap med en flat skrutrekker for å få tilgang til midtre aksel mutter. Hold bremsen rotoren på plass av slippring en stor skrutrekker mellom lamellene, og fjern midtre aksel mutter. Kast nøtt - det er engangsbruk. Fjern stabilisator-bar link.
2

skru fra hverandre og fjern bremsekalipere, og henge dem fra rammen med heavy-duty wire. Bruk aksel remover verktøy for å trykke på bremsen rotoren ut av akselen splines. Akselen fjerner boltene til hjulet stenderne og anvendelser av et bolt-lignende sentral aksel for å presse på enden av akselen for å trekke rotoren off. Fjern de seks skruene som fester drivakselen til senteret differensial og trekk aksel montering ut gjennom den nedre kontroll arm åpning.
3

Installer i motsatt rekkefølge. Installere den nye akslingen, og trekk til flensboltene til 58 fot-pounds. Installere rotor, og stram det nye senteret mutter til 177 fot-pounds. Rotoren vil spline på akselen som du strammer den. Stram stabilisator bar koblingen til 15 fot-pounds, og bremseklosser bolter til 80 fot pounds. Installere dekkene, og senke bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68854.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair