Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik installerer en ny distributør på en 1995 Chevrolet Suburban

Starte sin eksistens i 1935 som "Carryall Suburban" med sin all-metal vogn kropp montert på et halvt tonn lastebil ramme, brukte denne arbeidshesten sine tidlige år som last vogn og militært personell transport kjøretøy. Innen 1995 modell år - en del av den niende generasjonen av denne langvarige navneskilt - Suburban hadde for lengst etablert seg som en heavy-duty, full-size SUV. 1995 Suburban 1500 og 2500 kom standard med 5,7-liters motor. Begge modellene hadde en valgfri 6,5-liters dieselmotor, og 2500 hadde en valgfri 7,4-liters motor. Du trenger
Wrench sett
Ratchet sett
Socket satt
Marker
ren, lofri butikk rags
Momentnøkkel
Maskeringstape (valgfritt)

Vis flere instruksjoner
5,7-liter, fjerning
en

Koble den negative batterikabelen, ved hjelp av en skiftenøkkel, og plassere den vekk fra terminalen innlegget slik at den ikke kan gjøre utilsiktet berøring.

2

Bruk en markør for å merke distributør cap tennplugg ledning stillinger. Sylindrene er nummerert foran til bak - oddetall på førersiden - med nr. 1 på forsiden - og selv på passasjersiden. Avfyring ordren er 1-8-4-3-6-5-7-2, med en klokken distributør rotasjon. Fjern tennpluggen støvler fra distributør cap med en vridende bevegelse for å unngå skade på boot eller wire om bagasjerommet er sta.
3

Fjern coil ledningen fra distributør cap. Trekk ut støpslet fra stikkontakten nær bunnen av distributøren.
4

Bruk en skralle, sokkel og utvidelse, løsne de to distributør cap holdebolter litt om gangen til lokket er gratis. Ikke forsøk å fjerne festeboltene fra hetten, som de er fanget og bolten sjefer kan være skadet.
5

Bruk en markør for å markere posisjonen til rotoren peker på distributør bolig, og et annet sett med markeringer for å indikere bolig posisjon i forhold til blokken.
6

Løsne distributør hold-ned bolt, ved hjelp av en distributør skiftenøkkel eller en skralle og socket. Fjern bolten og klem fra motoren.
7

Hold distributør på plass med den ene hånden, og tørk rundt distributøren med en ren, lofri butikk fille for å fjerne støv eller rusk som kan falle inn i fordeleren. Når området er ren, løfter fordeleren opp og ut av motoren omtrent 3/4 tommer. Rotoren roterer mens du løfter distributør opp. Lag en matchmark å indikere den andre rotoren posisjon hvor det kobles fra utstyret under. Plugg distributør hullet med en ren, lofri butikk fille.
Installasjon
8

Overfør markeringer fra den gamle distributør til den nye så nøyaktig som mulig.
9

Fjern forsiktig fille, og sikre at ingen rusk faller inn i fordeleren. Juster distributør rotoren med den andre stillingen matchmark, og holde det på plass. Juster fordelingsskap med matchmark sin og sett distributør i blokken forsiktig til distributøren utstyr engasjerer med cam på riktig merket og roterer til den første matchmark som distributør setene helt på plass.
10

Pass på at merkene stille opp perfekt. Hvis rotoren markeringer ikke stille opp, kan de være en tann eller to av. Løft distributør og gjenta prosessen til markeringer oppstillingen. Installer hold-down klemme og bolt. Stram den til 18 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og socket.
11

Installer distributør cap og stram skruene. Monter tennplugg ledninger, coil wire og den elektriske kontakten på distributør. Installer den negative batterikabelen og prøvekjørt motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68908.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair