Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik fjerner og Inspiser en toppakning

Performing vedlikehold på toppakning, eller pakninger, er avgjørende for riktig funksjon av bilens motor. Avhengig av type og størrelse på motor du har, vil det enten være en eller to head gaskets å bekymre seg for. V-stil motorer har to, mens fire og seks sylindrede motorer har en. Instruksjoner
en

Fjern ventildekselet fra motoren og utsette innsiden. Dette bør gjøres ved å følge instruksjonene i din reparasjon av kjøretøy for å sikre at du fjerner ventilen dekselet ordentlig. Det er et par kabler og slanger for å fjerne før du kan komme til ventilen dekselet.
2

Inspiser ventildekselpakning. De er vanligvis laget av gummi eller kork, som du kanskje legge merke til har blitt mer skjør og brekker av noen steder. Fjern ventildekselpakning helt. Du kan trenge et barberblad, skrutrekker eller annen skarp spiss for å få hele greia av. Pass på at alle bitene er fjernet før du går videre.
3

Få en god titt på sporet der pakningen sitter mens du bruker en god lyskilde for maksimal kontroll. Se etter eventuelle sprekker eller annen forvrengning. Se etter tegn på lekkasje. Hvis det har vært skade eller lekkasje, ta ventildeksel til en maskin butikk for en Magnaflux test. De kan også fikse noe forvrengning eller sprekker du måtte ha.
4

Rengjør overflaten av ventilen dekselet der den nye pakningen går. Dette vil gi nye pakningen til å sitte riktig når du installerer det og forsegle strammere for lang levetid og bedre slitasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68994.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair