Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan justere Bil Ventiler

Når en motor er overhalt , har cam ut eller leder fjernet, ventilene må justeres . Det er lettere å justere ventilene uten motoren i gang og før du setter inntak på . Dette gjør det lettere å se hvor du skal plassere ventilløfterne på løftere og for å justere dem for å få klaring. Her er fremgangsmåten for å justere ventilene på en Chevrolet V8-motor . Instruksjoner
en

Sett alle 16 ventilløfterne i hullene med rocker armene på toppen . Slå av motoren til øvre dødpunkt . Nummer 1 stempel vil være oppe og eksos og inntak løftere vil være nede . Juster eksos ventiler 1-3-4-8 og inntaksventiler 1-2-5-7 .
2

Slå av motoren en fullstendig revolusjon , må du justere eksos ventiler 2-5-6 -7 og innsugningsventilene 3-4-6-8 . Snu rocker arm mutteren helt til du kan slå ventilløfterne med fingrene til det som kalles nullstilling. Snu rocker arm mutter en ekstra halv runde .
3

Start motoren for å sikre at det ikke er noen rangler . Med motoren i gang , kan du slå rocker arm nøtter ned en ekstra kvart runde .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68915.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair