Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan Koble en frontruten vaskemaskin Pump

Å vite hvordan å reparere din egen bil kan du spare tid, penger og bryet med å ta bilen til en mekaniker. Dette strekker til vindusspyleanlegget system, som kan utvikle problemer. Det er viktig å kontrollere og sikre at systemet fungerer som det skal før vintermånedene. Instruksjoner
en

Inspiser komponentene i frontruten vaske system og reparere eventuelle ødelagte eller skadede deler. Når du har gjort dette, er det på tide å re-montere frontruten vaske system.
2

Sett frontruten vaskemaskin reservoaret. Dette er over reservoaret som inneholder frontruten vaskefluid. Det er viktig å inspisere den før installasjon for å sikre at det ikke er noen sprekker eller skader. Hvis du vil installere, trekker fender av passasjersiden ut litt og skyv reservoaret i mens kø nub inn i åpningen. Bolt reservoaret på plass.
3

Finn frontruten vaskemaskin pumpe bak fender og den elektriske kontakten som henger i øyeblikket. Plugg den inn i vaskemaskinen pumpe. Ta slangen og koble den til brystvorten ned mot bunnen av den aktuelle pumpen hvor du koblet til stikkontakten.
4

merke sporet på pumpehuset, som er der slangen passer etter at det kobles til igjen. Det holder slangen fra hengende, så bare skyve den langs sporet og inn i den. Pass på at slangen ikke er bøyd eller vridd i fender eller andre kroppsdeler stykker, som vil hindre væsken fra å reise til frontruten vaskemaskin system.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69035.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair