Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvor å Endre Pistons

Installere ny eller nyoverhalt stempler i en bilmotor blokken er ikke så vanskelig. Likevel, må du følge visse prosedyrer for å unngå å skade stempler og sylindere. Hvis du har litt erfaring montering viktigste motordeler eller ønsker å lære noe helt nytt, her vil du få de riktige skritt for å lykkes endre stemplene i motoren din. Kontroller at blokken er sikkert montert på en motor stativ eller lagt på toppen av en solid arbeidsbenk. Så la oss begynne. Du trenger
Ridge fjerne verktøyet
Ratchet og seks poeng socket satt
8 til 16 korte stykker av gummislange
Hammer med trehåndtak
lofri klut eller fille
Assembly lube
Piston ring kompressor
Vis flere instruksjoner
en

Fjern ryggen fra toppen av hver sylinder ved hjelp av en åskam fjerne verktøyet før du prøver å ta stemplene ut. En tykk rygg kan ødelegge stempel som du prøver å trekke den fra sine boring.
2

Slå motorblokken opp ned. Bruk en skralle, løsne kobler stang cap nøtter 1/2-turn om gangen, jobbe din vei fra sentrum mot fronten og baksiden av motorblokken vekselvis til nøttene kan fjernes for hånd. Kontroller at alle rod caps er riktig merket slik at de kan settes sammen med sine respektive kobler stang og stempelenheten.
3

Fjern kobler stang caps og sett dem til side på et trygt sted. Nå skyver en kort stykke gummislange over hver kobler stang bolt for å unngå skader på veivaksel bærende tidsskrifter og sylinder vegger som du skyver stemplene ut av motorblokken.
4

Trykk på den øvre bæreflate av forbindelsesstangen ved hjelp av tre håndtak av en hammer for å skyve hvert stempel-veivstangenheten ut gjennom toppen av motoren. Drei veivakselen for hånd for å få tilgang til lageret overflaten av veivstenger.
5

Rengjør blokk, sylinder vegger, veivaksel og tilkobling stang forsamlinger grundig før du installerer de nye eller rehabiliterte stempler tilbake inn i motoren blokk.
6

Tørk hvert kobler stang og lue peiling overflaten med en lofri klut, og deretter installere de beste lagrene på hver tilkobling stang for hånd, og pass på å respektere eventuelle innstillingen merker.

7

Place hver ring i sin respektive stempelringer groove, posisjonering hver ende gap på de riktige intervaller.
8

Påfør et lag med motorolje rundt stempel, ringer og sylinder vegger. Smør lageret ansikt på kobler stang med montering glidemiddel.
9

Installer et stempel ring kompressor på stempel nummer én-den nærmest fronten av motoren, å sørge for at kompressoren skjørt stikker ut på minst en 1/4 tomme i bunnen for å lede stempelet inn i sylinderen. Skyv et par små gummislanger over koble rod bolter.
10

Sett stempel og stang forsamlingen inn i sylinderen, sikkert sitteplasser kompressoren ring kanten på hullet og gjør at den øverste hakket på stempelet peker mot fronten av motoren.
11

Trykk på toppen av stempelet med trehåndtak av en hammer til å skyve sylinderen inn i sine hull. Pass på at enden av stempelstangen sitter ordentlig på veivakselen journal. Du skal ikke føle noe motstand når sylinderen glir på plass, i så fall sørge for at stempelringer er på plass og ikke blokkeres slutten av stempelstang. Følg samme fremgangsmåte for resten av stemplene.
12

Monter lagrene på stanga caps hånd betale oppmerksomhet til enhver setting merker, og deretter bruke et tykt lag med montering glidemiddel til hver bæreflate . Plasser stangen caps i sine respektive kobler stenger etter dreiemoment og stramme rekkefølge etter service manual for din motor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69102.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair