Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik installerer en svingesignal Socket og Bulb

Flere tidlige 21. århundre bilene kom med ett stykke lamper som inneholder alle stikkontakter og pærer i hvert hjørne. Det gjorde det umulig for deg å installere en sving signal kontakten og pære. Bilprodusenter belastet over 300 dollar for disse. Hver gang en av de 89 cent pærer gikk ut, hadde en tekniker for å bytte ut hele lampen mot en ekstra 90 dollar i timen arbeidskraft avgift. Trenden varte ikke. Auto pærer og stikkontakter er tilgjengelig for forbrukere for kostnadseffektive erstatninger på de fleste modeller. Du trenger
Pære
Spesifikke socket
skiftenøkkel
Wire cutters, Elektrisk tape
Vis flere instruksjoner
en

Purchase pære og stikkontakten. Eierens manuell viser deg hva slags pærer er brukt for alle lys i bilen. Vanlige typer som 1157-tallet er solgt i supermarkeder og narkotika butikker. Auto deler butikker har dem også, og det er der du må få kontakten. Ekspeditøren må vite plasseringen av sokkelen og modell, merke og år av bilen.
2

Slå av strømmen. Koble fra batterikablene for å unngå enhver mulighet for elektrisk støt. Løsne kabelen klemmer fra terminalene med en skiftenøkkel og flytte kablene til side.
3

Fjern kontakten fra linsen. Ta ut stussen fra den indre siden av linsen. Dette vil være forskjellig for nesten hver modell. Se i brukermanualen. Noen blinklys linser skru fra kroppen. Andre gir adgang til kontaktene fra baksiden av linser, under hetten og inne i stammen. Hold kontakten med noen fingre og vri den litt mot klokken for å frigjøre den. Deretter trekker kontakten rett ut.
4

Ta ut og erstatte kontakten. Skjær de to ledninger festet til kontakten bak den eksisterende tilkoblingen. Strip 1/4 tommers av isolasjonen av ledningene og vri dem rundt de samsvarende fargede ledninger av den nye kontakten. Bryt forbindelsen med elektrisk tape. For fullstendige instruksjoner om dette trinnet se min artikkel om Hvordan koble en ny svingesignal Socket.
5

Sett pæren. Finn de to små tips som stikker ut fra pæren kontakten ermet. Disse passer inn i sporene i socket boliger. Skyv lyspæren inn så langt du kan slå den deretter litt mot høyre.
6

Test og montere. Koble til batteriet og sjekk stand av den nye blinklys. Hvis alt er bra, sett inn kontakten i linsen og blinke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69101.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair