Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan øke Engine Performance Med en kald luft inntak systemet

Auto produsenter utforming fleste bilmotorer å være så stille som mulig. De produserer en luftboks og inntak rør med flere kurver som faller tettheten av luft som forflytter seg inn den indre forbrenningskammer. Produsert luft boksene er installert ved siden av motorrommet, avgrense luften og gjør det varmt når sugd inn i boksen. Resultatet er en blanding av drivstoff og varm luft forbrenning som begrenser effektiviteten av motoren din. En kald luft inntak systemet bekker kule, mer tett luft inn i motoren, noe som øker ytelsen til bilen din. Du trenger
Tenger
Phillips og flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Se over bilens fabrikken lager luft boksen. Det vil sitte fast ved siden av motorrommet, med et lite inntak rør som går inn i spjeldhuset (dette styrer mengden av luft som strømmer til motoren). Det er mest sannsynlig en luft resonator på toppen av boksen. Dette er for å sikre den roligste mulig lyd. Eldre biler kan ikke ha en resonation system.
2

Vurder størrelsen og prisen på en kald luft inntak. De fleste systemer er ikke for dyrt og er enkle å installere, men mer avanserte systemer kan kreve kjøretøy endringer til hjulbrønn eller fender. Få et system som ikke hviler for nær motoren din.
3

Søk etter kald luft inntak systemer som passer ditt kjøretøy. Hvis du handler på nettet, de fleste forhandlere som AutoAnything, vil tilpasse systemet slik at det passer din bil (se Resources nedenfor).
4

Kontroller at den nye inntak tube har få bøyer og svinger for mer direkte luftstrøm. Jo mer direkte luftstrømmen, jo mer oksygen strømme gjennom motoren, noe som vil øke ytelsen. Dette vil hjelpe til med din drivstofføkonomi også.
5

Fjern fabrikk-laget lager luft system. Du må fjerne luften boksen og inntak tube. Sørg for å koble fra inntaket røret først.
6

Følg detaljert monterings av dine spesifikke kald luft inntak systemet kit. Sørg for at din nye inntak rør ender langt nok borte fra motorrommet for å sikre at kald luft strømmer gjennom systemet.
7

Slå på bilen og la den gå. Du bør legge merke til en økning i lyd. Hvis motoren begynner å stamme, sjekk inntak tube for luftlekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68959.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair