Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan identifisere en distributør Cap i en bil

Kanskje du må bytte distributør cap på bilen din og du er ikke sikker på hvor du skal begynne. Skifte en bil distributør cap er en av disse vedlikehold elementer som er enkle å utføre, men det er også enkelt å utføre galt hvis du ikke har litt kunnskap. Her er hvordan å identifisere distributør cap i bilen slik at du kan få det løst og komme rullende. Instruksjoner
en

Få en Chilton eller Clymer manual for merke modell og år av bilen. Du kan få disse på de fleste auto deler butikker eller av Internett bokhandlere til fornuftige priser.
2

Ta Clymer eller Chilton bruksanvisningen og slå til tenningen delen. Her finner du detaljerte diagrammer og instruksjoner om plassering og utskifting av din distributør cap.
3

Finn distributør cap ved å følge en tennplugg ledning rundt fra motoren til hvor det ender . Distributør cap er vanligvis en fargerike, runde, blekksprut-jakt element med 07:56 tennplugg ledninger kommer ut av det avhengig av mengden av sylindere i bilens motor.
4

Identifiser type distributør cap du har og, viktigst av alt, plasseringen av hver tennplugg ledningen på distributør cap før du fjerner den.
5

Gi hver tennpluggen før du fjerner det fra distributør cap . Du må legge ledningene tilbake i sin opprinnelige rekkefølge når du bytter distributør cap, så vær sikker på at du vet hvor alle er satt inn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68970.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair