Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan komprimere en Spring når du bytter ut den Strut Mount på en bil

Fjærene på spankulere opp kan være svært farlig, selv dødelig, om ikke komprimeres godt før du fjerner den øverste mutteren. Dette kan gjøres på noen få minutter med et par grunnleggende verktøy. Hvis du ikke har gjort dette før, kan det hjelpe å ha et ekstra sett med hender tilgjengelig. Instruksjoner
en

Kjøp en universell stil spankulere kompressor. Dette er en merkelig ser enhet som går rundt staget og klemmer utover våren på ulike steder for å holde den på plass. De er tilgjengelig på de fleste automotive verktøy utsalgssteder eller på nettet direkte fra produsenter som Branick. De kan være ganske dyrt, så pass på å finne den rette for deg før du investerer.
2

Fjern strut fra kjøretøyet og nøye sette den ned på bakken foran deg. Sett deg på en krakk eller melk kasse med elementene du trenger hendig -. En hastighet fastnøkkel og den universelle stil spankulere kompressor du har kjøpt
3

Fest universell stil spankulere kompressoren til spankulere . Det er en serie med kroker som går på våren og sikkerhetsnåler for å holde trykket av våren fra å kaste av kompressoren. Bruk hastighet fastnøkkel til å stramme de to skruene på toppen av kompressoren til våren er ikke lenger berører strut mount.
4

Sjekk at ingenting på kompressoren er løs og våren er komprimert tett . Dobbeltsjekk at strut mount er ikke lenger i kontakt med våren, og det er nå trygt å fjerne den øvre strut mount mutter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68981.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair