Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik installerer en Blower Motor på en 1995 Volvo 850

Hvis du var allerede på den monetære fast track går i, var på 1980-tallet og 1990-tallet ganske høyt ganger i økonomiske termer. Selv Volvo - muligens den mest historisk ydmyke av store europeiske bilprodusentene - kom inn i loven, flytting upmarket fra trygge små mindre båter inn i luksus bilmarkedet. Det er et rykte Volvo opprettholdes i noen tid, på grunn av stor grad til sin første eksklusive, stand-out Q-skip, 1991-through-1997 850. Volvos mest stå ut var trolig sin utrolige squareness - en dristig uttalelse for en ny bil som går inn i de aero-besatt 1990-tallet. Tilsynelatende det eneste stedet Volvo engang tenkt på luftstrømmen var i AC systemets kanaler, som ikke gjør mye med en ødelagt vifte fan. Du trenger
Ratchet
Socket
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en socket og skralle å koble bilens negative batterikabelen. Du skal jobbe i umiddelbar nærhet til passasjer-side airbag, så dette trinnet er avgjørende for å holde airbag fra muligens banke hodet bakover som en Pez dispenser.
2

Bruk en skrutrekker for å fjerne de tre skruene fra passasjer-side lavere lydisolering panel under dashbordet. Åpne hanskerommet, og fjern de fire hanskerom skruer, så hanskerommet selv.
3

Fjern de fire hanskerom skruene, og deretter hanskerommet døren. Hvis bilen er utstyrt med en passasjer-side airbag, fjern den nedre støtten brace for airbag modulen. Du skal nå ha tilgang til AC viftemotor.
4

Koble den elektriske kontakten fra viftemotor, og deretter fjerne kanalen kabelen fra motoren. Fjern de to kontaktene fra sine respektive konsoller. Fjern de fire fan skruene, og trekk deretter viften ut av huset.
5

Installer ny viftemotor og stram de fire skruene bare koselig. Sett de to kontaktene i parentes, og koble til kanalen kabelen til motoren. Installere airbag modulen brace.
6

Sett hanskerommet døren, hanskerommet og lydisolering panel. Koble den negative batterikabelen og tettsittende ned låsen. Slå tenningsnøkkelen til "On" posisjon og teste blåser fan.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68887.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair