Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik fjerner en Serpentine Belt hjelp av en Jacking Screw Strammer

En jekke skrue stil strammer kan brukes på noen biler for å hjelpe deg å endre serpentine beltet i stedet for en talje stil strammer avhengig av merke og modell av bilen din. Rådfør deg med bilen for å finne ut hvilken type strammer er på bilen din før du går for å erstatte en utslitt Serpentine beltet. Hvis du har rett strammer, les videre for å lære hvordan du fjerner en serpentin belte med en jekke skruen strammer. Instruksjoner
en

Finn jekke skruen. Den jekking skrue ser ut som en lang skrue med en bolt i den ene enden og går gjennom en stor blokk festet til en av de tilbehør enheter. Den jekke skruen roterer en enhet som blokken er knyttet til det løsner Serpentine beltet når enheten roteres.
2

Løsne festeboltene. Disse er plassert over og under jekker skrueanordning. De er utsatt bolter og plasseringen varierer avhengig av merke og modell av bilen. Konsultere din instruksjonsbok for bestemte steder.
3

Vri jekke skruen bolten mot klokken for å løsne Serpentine beltet. Dette roterer den vedlagte tilbehøret enheten og gjør Serpentine beltet lettere å fjerne.
4

Fjern Serpentine beltet. Når Serpentine beltet er løsnet skikkelig, skyv den av en av trinsene knyttet til enheten nærmest jacking skruen strammer. Når Serpentine beltet har blitt trukket av en talje, kan Serpentine beltet lett komme fri fra resten av rullene.
5

La jekke skruen strammer i den aktuelle posisjonen. Når du fjerner Serpentine beltet, ikke returnerer jekke skruen til sin opprinnelige posisjon. Dette lar deg enkelt sette en ny serpentine beltet på uten å måtte gå tilbake samme vei.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69087.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair