Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan Sett Tire Kjettinger på Automobiles den enkle måten

Kjettinger er nødvendig i mange stater under kraftig snø og glatt veibane. Kjettinger hjelpe betraktelig i fjellterreng eller bratt terreng, hvor en firehjulstrekk kjøretøy ville være hardt pressede å skaffe tilstrekkelig veigrep for å opprettholde kontroll. Maksimal kjørehastighet med kjettinger er 30 mph. Kjedene er høyt og vibrere under bruk. I de siste årene har flere forskjellige typer kjettinger dukket opp. En slik enhet består av en tung flettet kabel, som synes å være enklere å installere og leverer god trekkraft, med noe mindre vibrasjon. Det beste av alt er den nye gummi kvadrat-system. Kvadratene bare å hekte sammen ved hjelp av et håndtak sveiv strammeren. Det ville være vel verdt å utforske disse alternativene i vedlagte tipsene nedenfor. Instruksjoner
en

løse kjedene. Se på kjedene og merker at påhengsmotoren C-klipp på begge sider av kjeden som holder det siste leddet i kjeden. Legg kjettingen slik at den åpne delen av C-klemmen vender ned - når den er installert på dekket, vil den åpne ende være borte fra dekket, slik at den ikke vil skade gummi
2 Lay kjedene på denne måten, med C-klemmer ned, foran dekket får kjettingen. Ved legging av kjettingen ut på bakken, sørg for at den siden med den lange baugen wire og en C-sving på slutten er på utsiden. Glatt begge kjedene ut og rumpe ene enden opp til fronten av dekket.
3

kjøre bilen over midten av kjedene og stoppe. Løft det innvendige bakre av kjettingen med de frie linker opp og over toppen av dekket. Grab innsiden fronten av kjettingen med den indre C-klemmen og trekke de to endene av kjeden, så stramt som mulig, over dekket. Huk fremre C-klemmen så langt opp på innsiden frie koblinger som mulig.
4

Løft begge sider av utsiden av kjeden over toppen av dekket. Sett baugen ledningen gjennom den fjerneste del av kjeden link, som mulig. Trekk baugen ledningen tilbake og fest den til en side lenke for å holde den på plass. Dette vil stramme kjeden.
5

Kontroller at kjedet er jevnt fordelt og tett nok ved å sjekke det for slark. Prøv å løfte kjeden og presse fingrene under kjeden, på toppen og sidene. Hvis du kan gjøre dette, er kjeden for løst. Fjern den indre C-klemmen og trekk både foran og bak i kjeden nærmere og rehook C-klippet. Løsne baugen wire og plassere den i neste fjernt linken og trekke den tilbake og hekte den på plass.
6

Drive bilen en kvart mile og slutte å sjekke kjedene å sørge for at de fortsatt er stramt. Hvis ikke, gjenta stramme prosessen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68921.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair