Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan Test Engine Etter Spark Plug Replacement

Hvis du nettopp endret tennplugger, er neste skritt å teste jobben. Alt skal være i orden hvis du erstattet en ledning om gangen eller tok bilder og tegnet diagrammer over plasseringen av ledningene fra distributør cap til pluggen. La oss si at du ikke gjorde det. Det finnes måter du kan teste din motor for å se om du har gjort det rette. Instruksjoner
en

Slå på bilen. Når du endrer tennplugg ledninger testing delen er enklest. Bilen kan ikke starte hvis du koblet feil ledningen til rett sted. Hvis bilen ikke snu, ta turen til biblioteket for Chilton manual. Enda bedre, kjøpe en og ha den tilgjengelig.
2

Lytt til motoren. Hvis lyden fra motoren kjører gjør at du vil mambo eller crunk, så du kan ha satt en tråd eller to på feil sted. Bilen skal kjøre jevnere enn det gjorde før du byttet plugger og ledninger, som var hele ideen for endringen
3

Hør et stort smell, og vet at bilen bare slo tilbake.. Dette er definitivt ikke bra fordi, mens sjeldne, kan du gjøre noen skade ved å koble tennplugg ledninger feil. Den høyt slå tilbake når du tester bilen din etter at du har endret dine tennplugg ledninger viser at du er en av de få utvalgte som skadet motoren eller stempler.
4

Begynn på nytt. Denne gangen bruker forhandlermanualen eller Chilton repair guide for bilen for å vise deg diagrammer av rekkefølgen av brann. Neste gang skal du huske å tegne din egen diagram, erstatte en ledning om gangen eller ta noen bilder for å laste ned og bruke som referanse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68977.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair