Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Belte Installasjon i en 1996 Mustang

Du tilbrakte timer polering og voksing av 1996 Ford Mustang for cruise-in nedover veien, sikker på at du skulle vinne "Best in Show." Du vil aldri gjort det til showet fordi på vei servostyring ble slapp og motoren din døde i løpet av noen minutter. Kontrollere serpentin drive-beltet kunne ha hjulpet deg å unngå denne situasjonen. Hvis stasjonen-beltet har mer enn én sprekk i en 1/2-inch segment, så er det på tide å bytte beltet. De 1996 Mustang var utstyrt med en 3,8-liters V-6, eller en valgfri 4,6-liters V-8 motor. Du trenger
3/8 tommers skralle
Stor lukket fastnøkkel (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Mustang , og sette panseret prop. Finn belte-routing diagram under panseret. Hvis det mangler eller er uleselig, tegne en, ta en referanse bilde, eller se diagrammene i "Ressurser" i den article.Insert en 3/8 tommers skralle i det firkantede hakk gitt i beltestrammeren montering . Roter strammer du frigjør spenningen på stasjonen beltet. Beltestrammeren roterer mot klokka på en V-6 motor, og med urviseren på V-8 motor.
2

Fjern beltet fra dynamoen skivene, deretter sakte slipper strammeren tilbake til sin hvileposisjon . Fjern beltet fra motoren. Installer ny reim med belteføring diagrammet. Remmen slik at dynamoen er det siste skivene du trenger å installere beltet på.
3

Drei strammeren forsamlingen til å gi beltet nok slakk, for å installere beltet på dynamoen trinse. Slipp strammer sakte. Inspisere ruting av beltet for å sikre at det er sentrert på hver motorremskiven.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68860.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair