Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan fjerne batteriet fra en 2006 Equinox

Ordet "jevndøgn" stammer fra det latinske røtter "Equi" og "nox", som kan oversettes som "lik natt." Uttrykket refererer til to tider av året når jordens akse er akkurat på nivå med nivået med solen, forårsaker forårsaker natta timer til nøyaktig lik dagslys timer. I historisk tid, ble jevndøgn, som sommer og vintersolverv, som brukes til å markere passering av årstidene. General Motors sikkert må ha hatt denne tanken i bakhodet når du søker etter en erstatning for den elskede, men aldring Blazer. Med den mørke natten av høye drivstoffpriser i horisonten, markerte dette Equinox ingenting hvis ikke passering av en sesong av bensinslukende lastebil derivater til en lysere en av smartere, renere, mer sofistikert og mer effektiv transport. Du trenger
Memory saver
Ratchet
Socket satt
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Koble et minne saver enhet til Equinox etter at produsentens instruksjoner. Pop panseret og se på forsiden til høyre i motorrommet, vil du se plassen, plastdeksel over sikringsboksen. Løsne dekselet kroker og fjerne det.
2

Slipp krokene som holder sikringen blokk til toppen av batteriet terminal lokket, og løft sikringen blokkere ut av veien. Med sikringsblokken fjernet, fjerne boltene som fester batteriet boksen lokket, og ta av lokket. Fjern batteriets negative terminal med en skralle og socket.
3

Fjern den positive terminalen, og løft batteriet fri fra motorrommet. Installer det nye batteriet i samme retning. Installer de positive og de negative fører, og stram dem til 13 fot-pounds med en momentnøkkel.
4

Installer batteriet boksen lokket, og skru sine festene til 11 fot-pounds. Smekk sikringen blokk tilbake på plass på toppen av lokket, og deretter knipse sikringsblokken dekselet på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68873.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair