Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte Rear Differential Fill Plug

Hvis differensial lekker fra påfyllingspluggen, eller hvis støpselet torg innrykk er avrundet ut, må du erstatte det. Enten du kjøper en ny plugg eller bare gjenbruk av den gamle etter påfylling differensial, er det bare noen få enkle trinn for å forsegle systemet opp igjen. Du trenger
Catch pan
3/8 tommers skralle med forlengelse (de fleste biler)
Brake renere (valgfritt)
Butikk filler
Medium styrke lock tight (thread locker)
New påfyllingspluggen (om nødvendig)
Lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

Locate påfyllingspluggen. De fleste biler har den lille runde metallpluggen på siden eller fronten av differensial, omtrent halvveis opp i huset. Chryslers og noen andre fabrikater kan ha en gummi plugg på differensial dekke seg
2

Plasser en fangbrett under pluggen å fange noen væske drypper, og unngå flekker på garasjegulvet -. Eller flekker du ! (Hvis du har bilen opp på to bukker, er bilen ikke nivå, og du er mer sannsynlig å ha litt søl.)
3

Fjern pluggen ved hjelp av en 3/8 tommer kjøre skralle med forlengelse. (Noen modeller kan kreve en hex nøkkel eller skrutrekker, men den 3/8 tommer er den vanligste plugg design.)
4 p Hvis du skal gjenbruke den gamle pluggen, rengjør den første . Du kan vanligvis bare gni det kraftig med en butikk fille, men for sta skitt prøve en dash av brems renere. Pass på å rengjøre magnet i midten av pluggen slik at den kan følge lettere.
5

For ekstra sikkerhet, legger medium styrke lock tight (blå) på gjengene. Sett proppen og trekk til med skralle. Gjør det til en tettsittende passform, men det er ikke nødvendig å stramme for mye.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69066.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair