Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte en bremselys på en 2008 Honda Pilot

Før 2003 debut av Pilot, tilbød Honda en ommerket Isuzu Rodeo som sin topplinje-SUV: Passport. 2008 årsmodell innledet i andre generasjon for Pilot og med det kom revidert frontlykter, baklykter og front. Disse oppdateringene var alle en del av Honda prøver å gjøre Pilot ser mer robust og attraktivt for den typiske SUV shopper. Dette nylig reviderte Pilot hadde to forskjellige brems lyspærer som var like enkle å bytte selv: baklys montert dem og føderalt mandat high-mount bremselys. Du trenger
Phillips skrutrekker
New nr 7443 pære (baklys montert bremselys)
Clean, lofri klut
Flat skrutrekker
New nr 921 pære ( high-mount bremselys)
Vis flere instruksjoner og Basse bremselys
en

Åpne den bakre luken og fjern de to skruene som fester baklys forsamlingen til luken jamb, ved hjelp en stjerneskrutrekker. Trekk baklys forsamlingen fra baksiden av Pilot akkurat nok til å få tilgang til pærer på baksiden sin.
2

Fjern bremselys kontakten fra baksiden av baklys ved å dreie den mot urviseren og trekke den fra baklys montering. Trekk lyspæren rett ut fra bremselys socket
3

Hold en ny nr. 7443 pære med en ren, lofri klut -. Berøre pære med bare hendene kan føre til for tidlig pærekon - og trykk pæren inn til bremselys kontakten til den klikker på plass. Skyv lyspæren og kontakten inn i baklys montering og vri kontakten med klokken for å låse den på plass.
4

Sett baklys montering på baksiden av Pilot og stramme alle skruene før de er tettsittende. Lukk bakluken.
Høyt montert bremselys
5

Fjern den trekantede skruen dekker på hver ende av high-mount brems lett montering ved å legge et klut ned på midten av high-mount baklys forsamlingen for beskyttelse og nysgjerrige hver dekselet av med en flat skrutrekker. Fjern de to high-mount bremselys monteringsskruene med en stjerneskrutrekker.
6

Trekk high-mount bremselys forsamlingen fra den bakre luke akkurat nok til å få tilgang til kontakten på baksiden sin. Roter kontakten mot klokken for å låse den opp og trekk pæren og sokkelen fra high-mount bremselys forsamlingen. Trekk lyspæren ut av kontakten med en liten wiggling bevegelse
7

Hold en ny nr. 921 pære med en ren, lofri klut -. Oljer fra hendene kan forårsake dette pære mislykkes for tidlig, så ikke ta den med bare hendene - og trykk den inn i kontakten til den klikker på plass. Sett pæren og kontakten inn i high-mount bremselys montering og vri kontakten med klokken for å låse den på plass.
8

Installer high-mount bremselys forsamlingen i den bakre luken og stramme beholde skruer til de er tett. Trykk på skruen dekker tilbake på plass i løpet av festeskruene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68903.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair