Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik installerer en '99 Passat svingesignal

Av alle eldre automotive teknologier som vil sannsynligvis aldri bli savnet , forseglet Fjernlys må være helt i toppen av listen . Om 20 år siden , bilprodusentene nesten samtidig byttet til plug -in -style frontlykter vi bruker i dag . Disse frontlykter bruke en montering system med en bit av historien selv - en stor grad basert på de Blinklysene montering systemer i bruk siden 1960-tallet . Volkswagen Passat er blinklys pære, og blinklys boliger, er så lett å erstatte at du kan nesten gjøre det i mørket - som du kan ha til , på et tidspunkt . Instruksjoner
en

Pop panseret og nå bak frontlys forsamlingen . Skyv hånden utover mot blinklyset bolig, og føler for ledningsnett som kobler til den.
2

Utvid fingrene mot blinklyset bolig, og ta tak i bunnen av blinklys pære hvor den plugges inn i huset . Vri lyspæren basen en kvart omdreining mot venstre for å frigjøre den, og deretter vrikke pæren ut .
3

Trekk den gamle lyspæren fra ledningsnettet , og deretter erstatte det med ny. Plugg den nye bub i blinklyset bolig, og bruke litt av fremover press mens du vrir pære med klokken til den låses på plass .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68816.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair