Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan Bytt Abs Control Module på en 1995 S10

The Chevy S10 er en masse ting til mange mennesker, men det er fremfor alt annet, fortsatt en lastebil. Og en lastebil, per definisjon, er lys på baksiden for å tillate sin lastebærere og tauing evner. Dette er flott når du faktisk sette bilen til en slik oppgave, men ikke så mye når det kommer til losset kjøring og bremseegenskaper. Lastebiler som S10 var noen av de første bilene masseprodusert med standard ABS bremser, primært for å holde bak under kontroll i løpet av panikk stopper. Skifte S10 er ABS kontroll modul er mer skitten enn vanskelig, og er absolutt innenfor rekkevidde for de fleste helg mekanikk. Du trenger
Standard socket og skralle sett
Duct tape
linje skiftenøkkel
Momentnøkkel
Bremsevæske
Vis flere instruksjoner
1 < p> Finn ABS kontroll modul under panseret. Følg linjene fra din brake master sylinder den modulatoren, du finner den i nærheten av vaskemaskinen tank på sjåføren side hjulet godt. Verken de mekaniske, eller de elektriske deler til modulatoren styreenhetene er brukbar, så enhver form for svikt betyr å erstatte det hele som en enhet. Fjern to vaskemaskin tank bolter, ved hjelp av en stikkontakt og en skralle, deretter sette vaskemaskinen tank ut til siden for å få tilgang til modulator.
2

Koble alle tre av modulen elektriske koblinger. Du bør kanskje vurdere å pakke de elektriske kontaktene og dekker sine terminaler med duct tape for å holde bremsevæske ut av dem under installasjonen. Bremsevæske er døden for noe elektrisk, så vurdere å holde to separate topp prioritet.
3

Koble bremseslanger hvor de kobler seg til modulator, ved hjelp av en linje skiftenøkkel. Pakk en gammel fille rundt beslag som du løsne dem å absorbere sølt væske, deretter tape endene av linjene for å redusere drypper og linjen forurensning mens du arbeider. Hvis den første montering gir deg en kamp, ​​spray dem alle med litt penetrerende olje og la den suge i ti minutter.
4

Fjern øvre og nedre boltene fra chassiset og modulator, Bruk en skralle. Det er to horisontale øvre boltene, tre vertikale nedre skruene og to vertikale brakett-til-modula-bolter i midten av braketten. Når du har dem ut, trekker modulator gratis.
5

Kontroller at bremsen linjen tråder på din nye modulator er rene og fri for fett eller olje, og deretter montere den nye modulator i stedet for gamle. Monter braketten og trekk til brakett-til-bolter til 20 fot-pounds, med en momentnøkkel. Trekk til brakett-til-modul bolter til fem fot-pounds. Installer bremseklossene linjer og stram dem til 16 fot pounds
6

Luft bremsesystemet som du ville gjort med hvilken som helst annen bil -. Med ett unntak. Du vil finne fire lufteskruene på modulen. De to øverste må være lukket når enheten ikke er under trykk og de to interne bleeders på hver side må åpnes en fjerdedel til en halv omdreining mot klokken før du begynner blø prosessen. Den venstre ventilen er for bakbremsene og høyre ventil er for bremsene foran.
7

Sett systemet, enten med bremsepedalen eller med et trykk bleeder, og lukk modul Bleeder ventiler som du løfter på pedalen eller trykkavlastning. Åpne en av ventilene på nytt før du trykker på bremsepedalen, og lukke den når du kommer til bunnen av tråkket. Legg bremsevæske og gjenta med den første ventil, etterfulgt av motsatt ventilen, inntil væsken kommer ut klar og fri for bobler. Fortsett å blø hele bremsesystemet på målepunktene for å bli kvitt luft fanget i linjene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68817.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair