Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte de motorfester på en 2004 Chrysler Pacifica

På en måte, det er egentlig ikke riktig å kalle den senere-modell Pacifica a minivan som et konsept var en videreutvikling av stasjonsvognen "minivan." - en høyere evolusjon, men fortsatt en sedan under. Men Pacifica er CS-plattformen er et fullt skreddersydd enhet, brukes bare av Pacifica og utviklet spesielt for det. Så, det eneste som dette uansett-det-er aksjer til felles med sine mindre minivan søskenbarn er dens grunnleggende form, motor, girkasse, vinduer hjul, frontlykter, seter, dashbord, støtfangere, to nedre og en øvre motor mount og - oh, Nevermind. Det er en minivan. Du trenger
Floor jack
Jack står
Chrysler Tre-Bar motor Support ligaen
Socket og Wrench Set
Skrutrekkere
Penetrating olje
Momentnøkkel

Vis flere instruksjoner og Basse Mounts
en

Lit foran van nok slik at du kan krype under, og støtte det med jackstands. Koble den negative batterikabelen, og fjerne boltene som fester motordekselet til motoren. Dersom fjerning av venstre mount, må du kanskje koble fra og skru ut kjøleviften forsamlingen fra radiatoren.
2

Installer motoren støtte ligaen. Motoren støtte bar spesifisert av Chrysler for denne jobben er en tre-bar enhet. Det er formet som en hovedstad "T." På tuppen av den horisontale "T" bar er "føtter" som sitter på fendere på hver side av da motorrommet, bunnen sverdspissen har en fot som sitter på radiatoren støtte. kroker henger ned fra baren engasjere fabrikken lift kroker på motoren. Når du installerer bar, vil du slå jack-skruene på kjetting for å løfte motoren og støtte sin vekt med baren i stedet for festene.
3

Fjern begge de motor mount-til-chassis mutter, deretter senke bilen for å få bedre tilgang til festeboltene. Fjern dem, og slå jack-skruer for å løfte motoren litt for å avlaste stress på fjellet, dra på fjellet ut. Installere den nye mount som du tok den gamle ut, og løft van igjen. Stram montere-til-brakett mutter til 75 fot-pounds, stramme motorblokken bolter til 40 fot-pounds. Fjern motoren støtte bar, installere de gjenværende festene og stram dem til 75 fot-pounds. Monter viften og skru til skruene, hvis du dro den av.
Top Mount
4

Støtte bunnen av motoren med et gulv jack og en trekloss så det vil ikke vippe, og fjern luftfilteret boliger. Du trenger ikke å bruke motoren ligaen for dette, ettersom den øvre mount jobb er bare å holde motoren å rotere. Med motoren ikke er i gang, betyr det ikke bærer mye faktisk belastning.
5

Fjern alle boltene fra øvre mount. Du finner tre boltene som fester braketten til inntak manifold, og to fester den til rammen.
6

Slipp ny mount i stedet for den gamle. Trekk til inntak manifold bolter til 40 fot-pounds, og rammen boltene til 50 fot-pounds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68818.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair