Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte drivstoff sprøytebrukere

Skifte en skitten eller plugget drivstoff injektor i bilen din kan fikse en rekke problemer, inkludert grov tomgang, stamming eller treg gassrespons. Skifte bilens drivstoff sprøytebrukere er selv mulig hvis du er komfortabel med grunnleggende motoren fungerer, og det vil spare deg for penger og tid. Du trenger
Sockets
Nøkler
Allen fastnøkkel
Tenger
Rags
Motor olje
Vis flere instruksjoner
en

Ta et bilde av det sammensatte motor eller nøye gjøre notater om hvordan og hvor alt fester. Fjern luftinntaket system og eventuelle slanger, monterer, ledninger eller andre deler som er i veien for bilen injektoren rekkverk.
2

Finn boltene som holder injektoren beholde rail på plass og fjerne dem . Trekk ut skinnen for å få tilgang til injektorene. Ikke alle biler har en injektor beholde rail.
3

Ta på deg briller og trekke ut den første injektor. Trykket i systemet vil gjøre en liten mengde bensin sprutes ut med stor kraft. Hvis injektorer krever en spesiell flytting verktøyet du kan kjøpe disse på en forhandler eller lokale auto deler butikken.
4

Se etter gamle sel og sørg for at bitene er ikke fast i setet. Bruk en pick eller liten skrutrekker for å få noen rester ut.
5

Klargjør det nye drivstoffet injektoren ved å fjerne eventuelle caps og smøring av segl med en liten mengde motorolje. Flytt ny injektor til bilen og plassere den ved siden av drivstoff linjen på en ren fille.
6

Fest det nye drivstoffet injektoren og vær svært oppmerksom på produsentens anbefalte dreiemoment.

7

Koble eventuelle slanger, ledninger og andre deler, ta deg tid til å vaske av overflødig fett og skitt på veien. Hvis du har glemt hvor noe kobler se på notatene eller bildet du tok.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69054.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair