Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan endre en magnetventil 2-3 i en 4L65e Transmission

Det er ikke mye om moderne elektronisk automatgir som ikke vil indusere et panikkanfall i de fleste antatt "mekanikk." Som de innvendige av en differensial, datamaskin eller hvithai, du svært sjelden gang se dem med mindre noe går fryktelig galt. Men, ikke alt i en sending er et mareritt å erstatte, og elektromotor i denne tranny er noen av de lykkelige unntak. Litt vanskeligere enn en vanlig olje og filterskift, kan den verste delen om denne fremgangsmåten bare være å få Dextron III ut av håret ditt. Du trenger
Hjulklosser
Floor jack og jackstands
Socket og skiftenøkkel satt
Clean dreneringspannen
Forgasser rengjøringsmidler
Ny girolje filter (valgfritt)
New pan pakning
Transmission fluid (valgfritt)
Flathead skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Blokker bakhjul, løft opp fronten på bilen og sette inn et par jackstands under rammen. Du kan bruke et sett med ramper for denne jobben, også, men chock bakhjulene uansett. Overføringen holder bilen i park, og du jobber med overføringen. Dette er ikke tiden for å finne ut hvordan du manuelt løsne parkerings-sperren.
2

Plasser en ren renne pannen under overføring, og begynne å fjerne overføring pan bolter fra baksiden til fronten. Hvis du gjør dette riktig, vil pannen gradvis åpne bakfra og kaskade væske inn din dreneringspannen i en pen foss. Det er din beslutning om ikke å gjenbruke overføring væske, men du kan like godt bytte den ut hvis den eksisterende væsken har mer enn 20.000 miles på den.
3

Fjern eventuelt pakningsrester klamrer seg til overføring saken eller oilpan, og rengjør oilpan og saken paring flater med forgasser renere eller tilsvarende løsemiddel. Ta ut filteret og enten lagre det eller kaste det, avhengig av om du ønsker å erstatte den. Igjen, kan du like godt skifte ut filteret hvis det har noen mer enn 20.000 miles på den.
4

Look mot baksiden av ventilen kroppen. Ventilhuset er overføring hydrauliske "hjerne", og skiftet solenoider er de elektroniske ventiler som åpner og lukker ventilen kroppens hydrauliske passasjer. Solenoidene selv, som installert, ser ut som små sorte, plastbokser henging av baksiden av ventilhuset. Det vises et plast-dekket ledningsbunt boltet til bunnen av ventilhuset. Senteret "ryggraden" av plast sele dekselet peker direkte på 1-2 magnetventil. Den 1-2 magnetventil er den nærmest giret-velgeren-side, den 2-3 magnetventil er en nesten rett i midten av overføring pan åpningen, til høyre for 1-2 åpningen når du står foran av kjøretøyet fra undersiden.
5

Se på spolen der det plugges inn i ventilhuset, og du vil se tuppen av en U-formet, metall holderen poking nedover ut av et spor i ventilhuset. Skyv en flat skrutrekker inn i det åpne området i holderen (nederst til innsiden av "U"), og vri skrutrekkeren eller bruke den som en brekkstang for å dra holderen nedover. Ta det som det kommer ut. Etter at du får holderen ut, trekk ut magnetventil fra ledningsnettet, og trekk magnetventil ut fra baksiden.
6

Smør O-ring på den nye magnetventil med litt overføring væske, og skyv den nye magnetventil i som den gamle kom ut. Du vil føle det pop i. Skyv holderen opp og inn i sporet, engasjerende tuppen av releet og låse spolen på plass. Installere filter eller installere en ny en, og installere oilpan med en ny pakning. Hånd-tråden boltene i og stram til 97 tommers-pounds (Ikke fot-pounds) av dreiemoment i et kryss og tvers mønster. Start med de midterste boltene på hver side, deretter arbeide i en stjerne mønster for å sikre jevn fordeling av dreiemoment og en lekkasjefri install.
7

Hell i enten ditt nye overføring væske, eller den gamle væsken hvis det er lav kjørelengde, klar, rød og ubrent. Nye væsken er billig forsikring, skjønt, så det kan være lurt å vurdere det.
P Hvis du er tom for hjelp eller deler forhandler ikke listen en magnetventil for bilen din, kan du finne det nyttig å vite at 4L65-E så bruk i 6,0-liters Escalade, Silverado, Sierra, Hummer H2, Pontiac GTO og Isuzu Axiom.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68820.html

Previous:
Next: No

Do It Yourself Auto Repair