Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan åpne en Broken Hood på en 1997 Chevy Pickup

Ahhh ... disse er de dagene som prøver mennenes sjeler, og anspore den beleirede å legge blasfemier. Som om å vite noe var galt under avtrekk din ikke var ille nok, er det saltiest av alt salt i såret når hette kabelbrudd etter en motor problem. Og du har rett til å forbanne gudene, gamle og nye, for lykken, fordi dette er trolig kommer til å koste deg. Spesielt koste deg en grille. Men minst vil du få til å bryte noe med en hammer, og som kan være nok til å komme deg gjennom dagen. Du trenger
En stor hammer
Socket sett med utvidelser
Vis flere instruksjoner
en

Se gjennom topp-frontgrill, og identifisere de to boltene som sikre panseret låsen til chassiset. Legg merke til at denne generasjonen av lastebil bruker en klinke satt bak festeknast, og helt innelukket fra forsiden. Og så tenker for deg selv "Jøss, det er nesten som om de prøver å holde meg ut."
2

Hammer, møte grille. Ja, kan du forsiktig klippe ut en del av din øvre grillen med en stikksag, sawz-all eller jeksel - men, i for en krone, i for et pund, sier de. Du er nødt til å hoste opp $ 50 for en ny grill uansett, så du kan like godt hente maksimal-mulig katarsis fra denne. Break, eller kutt, sentrum "egg kasse" delen ut, men spare de viktigste grillen støtter, hvis du ønsker. Eller ikke.
3

Sett en 1/2-inch kontakten på enden av en forlengelse, nå grov ødelagte grille, og fjern de to boltene som du identifiserte tidligere. Etter fjerning av boltene, bør hetten løftes rett opp med sperren festet til kroken. Reach bak låsen, og trekk låsen bar for å løsne den fra kroken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68826.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair