Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan fikse en Gas Pump

The bensinpumpe på bilen din tjener to formål. Det holder brensel strømmer til motoren, og den holder trykket i gasstanken. Du kan endre bensinpumpe i bilen din hvis du har grunnleggende kjennskap til biler og har den fysiske fingerferdighet å gjøre jobben. Hvis du har den minste tvil i din evne til å fikse bensinpumpe, la en profesjonell gjøre det. Du trenger
gass pumpe
Brannslukker
Sikkerhetsutstyr
Jack står
Fuel linjen
Nøkler
skrutrekker
Container å samle opp drivstoffet

Vis flere instruksjoner
en

kjøpe riktig bensinpumpe til bilen din. Monter de verktøyene du trenger for reparasjonen. Åpne vinduer eller dør av arbeidsområdet for å tillate tilstrekkelig ventilasjon.
2

avlaste trykket i drivstoffsystemet. Finn bensinpumpe sikring. Start motoren i bilen din. Raskt trekke ut sikringen. Dette bør slippe drivstoff press samt drepe motoren din. Også koble den negative innlegg av bilens batteri på denne tiden for å forhindre gnister.
3

Finn bensinpumpe. Krype under bilen eller sette den opp på bukker. Pumpen er enten under bilen eller på innsiden av gasstanken. Hvis det er sistnevnte kan du få tilgang til det gjennom kabinen eller bagasjerommet på bilen.
4

Koble bensinpumpe. Avhengig av plasseringen av pumpen, er det enten en eller to tilkoblinger. Sørg for å ha en container for å fange bensin tilgjengelig.
5

Marker de elektriske ledningene som positive og bakken for å gjøre det enklere å koble dem. Pugg måten hele oppsettet ser så du enkelt kan sette det sammen igjen. Unwire drivstoffpumpen til slutt fjerne den fra bilen.
6

Gjenta trinn 2 til 5 i motsatt rekkefølge for å installere bensinpumpe. Husk å koble alle ledningene riktig og at alle tilkoblinger er tette.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68932.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair