Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte en Fuel Filter på en Honda Civic

Endre en drivstoffilter er bare en av de små forebyggende vedlikehold elementer som slips fleste eiers sinn. Honda anbefaler endring filteret minst hver 30 000 miles, mens det kan virke som en litt ekstraarbeid, har Honda i det minste gitt deg den høflighet å gjøre jobben ganske grei. Følgende gjelder spesielt for syvende generasjon (2001 til 2005) samfunnskunnskap, men det grunnleggende vil gjelde for de fleste biler av andre generasjoner. Du trenger
Philips skrutrekker
Stor flat skrutrekker
Små flat skrutrekker
Spisstang
Engangs filler
Vis flere instruksjoner
1

trykket i drivstoffsystemet. Dette er ganske enkelt, som å kjøre bilen tom for bensin. Åpne hanskerommet, fjerne kategorier som holder den fra svingende helt ned og trekk den ned for å avsløre releer. Se på stafetten diagram og trekk stafetten merket "Fuel Injection System." Dette vil deaktivere drivstoffpumpen. Start bilen og la den gå på tomgang til motoren dør.
2

Fjern den negative batterikabelen og finne bensinpumpen enhet. Bakseteryg sikrer til chassis ved hjelp av fire store klipp: to på venstre side og to på høyre. Trekk opp den nederste delen av setet, og klippene vil komme løs for å frigjøre plass. Du vil se et metalldeksel festet til gulvet-bord med fire Phillips-skruer. Fjern den og du vil se toppen av bensinpumpen enhet.
3

Løsne ledningsnettet fra bensinpumpen og flytte metalldekselet helt bort fra enheten. Legg merke til den plast låseringen rundt pumpeenheten. Pakk tuppen av en stor, flat skrutrekker med en fille for å unngå gnister mot tanken, og skyv som spiss mot et av sporene i låseringen. Trykk skrutrekkeren håndtaket med en hammer for å slå ring mot klokken.
4

Wrap en fille rundt drivstoff-linjen raskt-koble montering og trekk linjen fra pumpen og la en fille pakket rundt det å redusere drivstoff damp tilstrømningen fra linjen. Trekk låseringen helt ut av pumpen. Påfør en mild press oppover til enheten og trekk den ut.
5

Demonter drivstoff pumpen å skifte filter. Start med å unclipping noen seler fra toppen av enheten, og løsne leddene ved enheten base som holder toppen på. Løsne den øverste delen av basen som holder bensinpumpen samt den hvite, plast "kurv" som omgir pumpen. Unclip neste makt sele. Vær forsiktig så du ikke skader den hvite plast krage rundt pumpeutløpet.
6

Bruk en flat skrutrekker til pop vaskemaskinen på baksiden av pumpen og fjern ekkel gammel sokk-type drivstoff filtrere. Trykk det nye filteret tilbake på pumpen og installere ny vaskemaskin følger med drivstoff filter på filteret innlegget.
7

Monter alt i motsatt rekkefølge. Alle seletøy er enveis, så det er ikke så mange måter å gå galt, forutsatt at du ikke har mistet eller ødelagt noe. Den eneste vanskelige delen er å sørge for at den svarte gummipakningen inne i tanken hull er på plass før du installerer pumpen. Kjøre fingeren rundt forseglingen å sørge for at det er satt. Installer plast låseringen mens du skyver ned på enheten, eller det vil dukke opp igjen.
8

Re-installere drivstoff linjen først, deretter de elektriske forbindelser. Du ønsker ikke en statisk elektrisk gnist for å tenne noen brennstoffdamp bygget opp i bilen eller rundt tanken linje. Sett på plass dekselet, installere pumpen relé og slipp batteriet terminalen igjen. Vri tenningsnøkkelen til "på"-posisjon, vent i fem sekunder for linjene å presse, og slå den av igjen. Slå på bryteren på igjen, gi det ytterligere 5 sekunder og starte bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69021.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair