Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvor å Feilfri batterikablene

Mange ganger en bil vil ikke starte på grunn av korroderte batteripolene eller kabler må byttes ut. Bilbatteriet produserer elektrisk strøm til å starte bilen. En motor som går slår dynamoen med et belte så en elektrisk strøm kan lade opp batteriet. For å ha en sterk elektrisk strøm kjører motoren din, må batteriet rengjøring på en jevnlig basis. Du trenger
Stålbørste
Batteri
Batteri kabler
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Lean over batteriet i panseret på bilen og se etter batteripolene. Kompakte biler kan ha bilbatteriet slått på sin side.
2

Les skiltene på bunnen av hver terminal. Man vil ha et plusstegn, den andre en minus. Plus er positiv og minus er negativ.
3

Ta en fastnøkkel og løsne boltene på batterikabelen. Løsne den negative først. Rengjør en terminal og kabel om gangen, og gjør deretter det andre.
4

Wiggle kabelenden å bidra til å fjerne den fra terminalen innlegget.
5

Bruk stivhet i en stålbørste til å rengjøre poler og kabler. Det er viktig å ha både rent for en sterk forbindelse. Sett stålbørste i kabelen enden og vri.
6

Sjekk for frynsete endene på kabelen og bytt om nødvendig. Ikke prøv å reparere kablene, som å erstatte dem er ikke dyrt.
7

Blås og tørk bort smuss og korrosjon fra batteripolene og kabler, koble deretter.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68965.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair