Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan Reset Radio /Stereo på en 1998 Volkswagen Jetta

The 1998 Volkswagen Jetta hadde totalt seks trimme nivåer butikken: GL, GT, TDI, Wolfsburg, GLS og GLX. De GL, GT og TDI trimme nivåer ikke kommer standard med en radio, men hadde en valgfri AM /FM og kassett eller CD-spiller tilgjengelig. De høyeste tre trimme nivåer alle kom standard med et stereoanlegg. Alle de lydsystemer i 1998 Jetta har en anti-tyveri system som krever at du matche opp en ny radio med Jetta instrument panel ved å nullstille radioen anti-tyveri system. Du trenger
Radio informasjonskort
Vis flere instruksjoner
en

Finn radioen informasjonskort - det lille kortet som har radioens serienummer og radio anti -tyveri-koden. Denne koden er spesifikk for radio, så hvis du har kjøpt en brukt radio, må du bruke den nye radio kode. Hvis du ikke har denne koden, må du skaffe deg en ny kode fra Volkswagen forhandler.
2

ligger i førersetet og sette nøkkelen i tenningen. Vri tenningen til "On" posisjon, men ikke starte Jetta. Slå på radioen.
3

Radioen viser "Safe" og deretter "1000." Skriv inn radio anti-tyveri-koden med tilhørende forhåndsinnstilte knapper på den nedre delen av radioen.
4

Trykk og hold høyre pil-knappen på radioen til du hører et pip. Vri tenningen til "Off" posisjon
5

Gjenta trinn 1 til 4 for å aktivere radioen -. Første gang gjennom prosessen deaktiverer den gamle instrumentpanelet koden, og den andre gangen aktiveres nytt instrument panel kode.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69100.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair