Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan Test en Air Intake Temperature Sensor

Riktig funksjon av dere bilens luftinntak temperatursensor kan hjelpe deg å unngå kostbare reparasjoner på motor og andre komponenter. Sensorer er enkle å teste hjemme for å sikre at de fungerer som de skal. Instruksjoner
en

Forstå hensikten med luftinntaket temperatursensor. Sensoren holder orden på temperaturen av luften som sirkulerer gjennom avgassystemet. Det ligger i luften renere boliger eller kanal og hjelper bilens datamaskin regulere eksostilbakeføring.
2

Vit når du skal teste sensoren. "Check engine" eller "service engine" lyset kommer på som er første indikator på at noe er galt. På dette punktet, kan det være et aktuelt problem eller en feil sensor.
3

Fjern luftinntaket temperatursensor etter først å fjerne luftinntaket boliger. La motoren avkjøles før du gjør dette, så du kan bli alvorlig forbrent. La sensoren avkjøles før videre testing. Du trenger en hårføner og ohmmeter for testing del av denne prosessen.
4

Test MAT motstand når det er kaldt, ved å holde sonden på ohmmeter. Legg merke til hva den registrerer. Deretter varme den opp med hårføner og teste den igjen. Sjekk bilens reparasjon eller service manual for det akseptable ohm rekkevidde. Installere sensoren hvis den er innenfor rekkevidde. Hvis du fortsatt har det samme problemet ved å tilbakestille bilen din datamaskin ved å koble den negative batteriet i fem minutter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68974.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair