Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Sjekk Motorkode P1354 Coil C på en 2004 Ford Taurus

Til tross for laber interiør og dårlig annenhåndsverdi, 2004 Ford Taurus fortsatt gitt eksepsjonell kraft og pålitelighet med den utstyrte 3,0-liters motor. Uavhengig av pålitelighet, er din Taurus like tilbøyelige til sporadisk feil som alle andre kjøretøy på veien, og P1354 er en kode som er relatert til viklingslaget oppsett. Coil C er i midten av det viklede og leverer gnist til sylindrene 2 og 6. Dessverre viklingslaget seg selv er ikke repareres av brukeren, slik at eventuelle feil må byttes ut hele spolen pack. Du trenger
Socket satt
Ratchet
Tape
Marker
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret og støtte det med propellen stang. Se på forsiden ventildekselet å finne tennspolen pack, vil alle seks tennplugg ledninger kobles til det. Merk hver tennplugg ledning med tape og en markør for å hjelpe deg å vite den opprinnelige plasseringen hvis de måtte kobles fra ved et uhell.
2

Koble ledningsnett som er koblet til viklingslaget og plasser den side. Fjern de tre boltene som fester viklingslaget til ventilen dekselet. Hold den nye viklede lag ved siden av den gamle og overføre tennplugg ledninger til sine respektive plasser en om gangen. Kast den gamle spolen pack.
3

Sett den nye spolen pakke på plass og installere festeboltene. Stram boltene til 53 tommers-pounds med en momentnøkkel. Koble ledningsnett kontakten til den nye spolen pack. Slå bilen panseret og fjerne de relaterte feilkoder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68851.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair