Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan fikse Slitasje på en Serpentine Belt

En serpentin belte kan vise tegn på slitasje og fortsatt være funksjonell før den må byttes ut, men det er teknisk umulig å fikse slitasje på en serpentin belte uten å erstatte det. Hvis det er stor slitasje, men du er ikke i stand til å erstatte beltet med en gang, kan du bruke et belte dressing for å holde beltet fra å bryte helt til du endrer den. Instruksjoner
en

Finn ut om du kan reparere belte eller hvis du må bytte beltet. Belter som har knipset må skiftes ut. Prøver å tape eller lim Serpentine beltet tilbake sammen virker ikke, og kan føre til noen store problemer med bilen.
2

identifisere typen slitasje på beltet hvis beltet er i ett stykke. Sprengning er en god indikator på hvor mye liv beltet har forlatt. Hvis du har minimale cracking, er ingen store biter mer enn halvparten av en tomme mangler og slitebanen er ikke tynnslitt, er beltet fortsatt brukbart. Hvis noe sitter fast i beltet er nylon forsterkning, må den byttes ut og kan ikke repareres.
3

Bruk et belte dressing hvis beltet har ingen store problemer, men det er angiveri hver gang du slår på bilen din. Det er to viktige bruksområder metoder for belte dressinger.
4

Følg instruksjonene nøye. Noen krever at kjøretøyet slås på, og andre krever at kjøretøyet være slått av. Uansett, er målet å fordele belte dressing spray på baksiden av serpentin belte, og bilen må gå på tomgang etter at søknaden å belegge trinser og beltet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69088.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair