Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan Trekk ut alle elektriske kontakter fra en bil Dynamo

The dynamoen i bilen lader batteriet hver gang det kjører. Det er integrert for helsen til bilen din fordi uten et batteri, vil du ikke være i stand til å starte bilen. De vanligvis må byttes etter flere år med slitasje. Her er hvordan å koble fra de elektriske kontaktene fra din bil dynamo slik at du får klar til å erstatte det. Du trenger
Ratchet sett
Vis flere instruksjoner
en

stenge motoren og la den avkjøles. Sørg for at nøklene er ute av tenningen også. Det siste du ønsker er en gigantisk elektrisk strøm går gjennom kroppen din ved hjelp av fastnøkkel din.
2

Fjern den beskyttende gummibelegg på "feed" wire. Fôret ledningen transporterer strøm fra dynamo til batteri. Den har en gummi støvel eller dekke på det på grunn av den potensielle fare for sparking en elektrisk strøm. Fjern gummi, utsette montering mutter under.
3

Ta monteringsmutteren med skralle din. Hvis du bruker et sett, finne riktig størrelse ved enkel prøving og feiling med hensyn til hvilke skralle vil passe monteringsmutteren. Når du har fjernet mutteren, ta av "feed" wire, som det vil nå være løst.
4

Koble kostnad indikator wire. Avhengig av bilen din, kan du ha ulike varslingssystemer. Dette gir makt til å belyse den aktuelle lys for varslingssystem. (Ladeindikatorlampen ledning vil presentere seg selv etter at du har fjernet "feed" tråd i forrige trinn.) Bare komme inn og dra den kabelen ut.
5

Ta av datamaskinen wire. Datamaskinen ledning vil presentere seg selv, som det vil være den siste ledningen igjen. Denne ledningen går ethvert datasystem du har i bilen din inkluderende av radio, varmeanlegg, frontlykter og mer. Når du trekker denne ledningen off du har fjernet de elektriske kontaktene fra bilens dynamo.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68942.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair