Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan Minimer Kamaksel Overlapping

Kamaksel overlapping kan være enten gunstig eller skadelig for motoren din, avhengig av hvor mye overlapping og hvordan motoren går samlet. Kamaksel overlapping refererer til tidsperioden når alle ventiler er åpne. Det er fire forskjellige komponenter som arbeider på samme tid: eksos, inntak, makt og komprimering. Instruksjoner
en

forstå funksjonen av kamaksel og hvordan overlapping skjer. Veivakselen roterer hele veien rundt. På ulike steder i denne rotasjonen, er det engasjert med ulike komponenter - første strømmen, deretter eksos, inntak og komprimering. Begynn tilbake ved den første posisjon for å starte hele syklusen over. For en kort tid, eksos og inntak ventil er åpne samtidig, og dermed overlappingen.
2

Kjenn effekten denne overlappingen har. Varighet, heis og LSA gjøre overlapping trekant. Jo mer varighet og heis, jo mer overlapping. Flere overlapping reduserer vakuum og RPM respons. Dette gir mer akselerasjon i mellomregisteret. Mindre overlapping øker effektiviteten og gir mer kraft og bedre drivstofføkonomi.
3

Ta bilen til en profesjonell mekaniker til å sjekke timingen av kjøretøyet for å sikre at det ikke er fri fra hva det skal være . Kamaksel skal rotere ved en bestemt hastighet og ventilene bør være å svare på det, avhengig av det aktuelle kjøretøyet. Hvis timingen er av, har det justeres til riktig timing.
4

Vurdere en annen timing apparat. Finn ut om kjøretøyet har en funksjonsfeil deteksjonsapparat for tidtakerenheten i kamaksel. Hvis den ikke gjør det, spør bilprodusenten for å finne ut om det er en tilgjengelig. Toyota har en som gjør at timingen enheten til å finne en feil, slik at det å være løst umiddelbart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68997.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair