Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvor å Endre Lys på en Chevrolet Lumina

Av alle sikkerhetsfunksjoner innebygd i dagens biler, kanskje ingen er mer grunnleggende enn hovedlysene. De er tatt for gitt før en brenner ut. Heldigvis skifter lyspære i en frontlys er en jobb de fleste gjør-det-selv enkelt kan håndtere, og det vil ikke koste en arm og et bein. Du trenger
nærlyskaster Bulb Size 9006
High Beam frontlys pære Størrelse 9005
Vis flere Instruksjoner
Hvordan Endre kjørelys på en 1996 Chevrolet Lumina Sedan

1.

Lås hette ved å trekke hetten utløserspaken ligger under streken til venstre for føreren. Gå til forsiden av bilen. Finn sikringen under midten av panseret og slipper den. Løft panseret.
2

Slå på frontlysene ved å vri på frontlys bryteren, som ligger på dashbordet til venstre for rattet, klokken to hakk. Gå til forsiden av bilen og observere hvilke pære er utbrent. Tilbake til førersetet og slå på de høye bjelker ved veksling høy nærlys bryteren. Gå til forsiden av bilen og igjen observere hvilke pære er utbrent. Tilbake til førersetet og slå av frontlysene.
3

Still deg foran hodelykt med utbrent pære. Observere hvor de elektriske kontaktene feste til pæren som må skiftes. Reach bak hodelykt bolig, bør du holde kontakten bolig, og vri den med klokka et kvart omdreining før pæren er låst opp fra huset.
4

forsiktig vinkle pære ut av hodelykten boliger. Løft tappen på toppen av den elektriske kontakten og arbeide pæren løsnet fra tilkoblingen. Sett den gamle pæren til side for avhending.
5

Skyv den nye pæren på plass i den elektriske kontakten til fanen klikker på plass. Vinkle den nye pæren tilbake i hodelykt boliger. Juster kontakten bolig med hodelykt bolig og vri den mot klokken, låsing pæren på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69080.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair