Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik bruker du en Floor Jack å sikkert kunne løfte bilen

Auto vedlikehold er svært viktig for lang levetid på bilen din. Når det gjelder tid til å krype under bilen din, kan den saks jack som følger med bilen din ikke være tilstrekkelig. Ved hjelp av et gulv jack er en enkel, uanstrengt måte å løfte bilen for oppgaven. Følg disse trinnene for en trygg og enkel måte å komme i gang på bilens vedlikehold. Du trenger
gulv jack
Cinder blokker
Support knekt
Vis flere instruksjoner
en

Sørg for at bilen er på et flatt og stabilt underlag, sette bilen i park og bruke nødbremsen. Choke hjulene med store slagg blokker for en ekstra forholdsregel.
2

Noter hvor mye vekt gulvet jack i bruk kan støtte. Jekken skal ha en produsentens etikett på den katalogiserer den maksimale vekten tillatt.
3

Plasser gulvet jack under en av heisen poeng av kjøretøyet. Finn løfte punkter på bilen din i eierne manuelle hvis du ikke er sikker på plasseringen.
4

Pump høydejustering arm til jack kommer i kontakt med heisen poenget med bilen. Fortsett å pumpe inntil bilen er løftet høyt nok til å få en støtte jekk under den.
5

Senk bilen ved å sakte snu høydejustering arm mot klokken til bilen er på støtte knekt eller bilens hjul er helt på bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68945.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair