Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan Inspiser Distributør Cap i en bil

Du tror det kan være noe galt med distributør cap i bilen. Å vite hva du skal se etter når du har problemer med distributør cap krever bare litt kunnskap og noen nøye observasjon. Her er hvordan du kontrollerer distributør cap i bilen, slik at du kan holde tenningssystem kjører på alle sylindere. Instruksjoner
en

Ta av tennplugg ledninger fra distributør cap. Legg merke til plasseringen av disse ledningene på distributør cap slik at du kan erstatte dem i riktig rekkefølge.
2

Fjern distributør cap og rotor. De fleste rotorer vil løsne, men noen vil ha en bolt som du må fjerne før du er i stand til å inspisere rotoren.
3

Look for karbon sporing på både rotor og distributør cap, som viser at du har fått en økning i motstanden sted i bilens tenningssystem, for eksempel en slitt tennplugg eller skadet tennpluggen.
4

Undersøk distributør cap for sprekker eller slitasje i plast av distributør cap på innsiden nær kontaktene og andre steder. Sjekk rotoren for overdreven slitasje også.
5

Kontroller fjærbelastet kontakt knappen i midten av distributør cap som driver rotoren. Det bør bevege seg fritt og ikke bli beslaglagt. Hvis det er det, skifter distributør cap og rotor med en ny en fra auto deler butikken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68971.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair