Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik feilsøker en 1997 Ford Ranger Coil Pack

Dårlig drivstoff kjørelengde, kan tomgangskjøring problemer og stamming tenning være bare noen av symptomene på en defekt tennspole pakke på 1997 Ford Ranger. En 3,0-liters V-6 og en 4,0-liters OHV V-6 var valgfrie motorer, som begge var utstyrt med en seks-punkts tennspolen pack. Testing viklingslaget på 3,0-liters V6 og 4,0-liters V6-motorer bruker de samme prosedyrene. Den 2,3-liters i-linje 4-sylindret motor var utstyrt med to fire-punkts tennspolen pakker, fordi det er to tennplugger for hver sylinder. Du trenger
Memory saver
Ratchet
Socket satt
multimeter
Vis flere instruksjoner
3,0-liters og 4,0-liters Coil Pack Testing

1

Åpne panseret på Ranger og sette hette prop. Vri multimeter skiven til Ohms innstillingen. Med tenningen av, koble den elektriske kontakten fra tennspolen pack.
2

Sett positive multimeter bly på B + terminal på spolen pack, som er lengst pin til venstre for spolen pakke elektriske kontakten. Plasser motsatt multimeter føre på de neste tre pinner. Hvis motstanden på mellom B + og spoler 1 til 3 er ikke mellom 0,3 og 1,0 ohm, må du bytte tennspolen pack.
3 p Hvis den primære motstand fra B + til spoler 1 til 3 tester positivt, så må du teste den sekundære motstand mellom tennplugg ledning tårnene. Ikke fjern mer enn to tennplugg ledninger fra toppen av spolen pakke om gangen, slik at du ikke forveksle ledningene, og installere dem feil.
4

Fjern tennplugg ledninger fra tårnene 1 og 5, ved hjelp av påstemplet på spolen for veiledning. Plasser positiv multimeter føre på spolen en pin på den elektriske kontakten, som er lengst pin til høyre på kontakten. Plasser motsatt bly på tennpluggen tårnet en så tårnet fem. Hvis motstanden mellom spolen og enten tårnet er ikke mellom 6500 og 11 500 ohm, må du bytte spole pack. Monter tennplugg ledninger hvis testen viser at disse tårnene er bra.
5

Fjern tennplugg ledninger tre og fire fra spolen pack. Plasser den positive ledningen mellom multimeter på spolen 2 på den elektriske kontakten, som er den andre pinnen inn fra venstre for kontakten. Plasser motsatt føre på tårn 3 og 4. Hvis avlesningen er ikke mellom 6500 og 11 500 ohm, må du bytte tennspolen. Monter tennplugg ledninger hvis disse to tårnene er bra.
6

Fjern tennplugg ledninger 2 og 6 fra spolen pack. Sett den positive ledningen fra multimeter på spolen 3 pin, som er den andre pinnen fra høyre på kontakten. Plasser den andre fører på tårn 2 og 6. Hvis avlesningen ikke er innenfor de 6500 til 11 500 spesifikasjoner, erstatte viklingslaget. Monter tennplugg ledninger hvis testen viser at disse tårnene er gode.
7

Koble den elektriske kontakten til coilen oppdateringspakken hvis viklingslaget testene er fullført.

2,3-liters Coil Pack Testing
8

Åpne panseret på Ranger og sette hette prop. Vri multimeter skiven til Ohms innstillingen. Med tenningen av, koble fra de elektriske kontaktene fra høyre og venstre hånd tennspolen pakker.
9

Plasser positive ledningen fra multimeter på B + pin, i den elektriske kontakten av en kveil pakke . The B + pin er senterbolten på både høyre og venstre spoler. Plasser motsatt føre på begge de ytre pins individuelt. Hvis motstanden måling ikke er mellom 0,3 og 1,0 ohm, og sett tennspolen pack.
10

Fjern tennpluggen ledningene fra spolen tårn 1 og 2 på toppen av coilen pack. Mål motstanden mellom B + spole pin og disse to tårnene individuelt. Hvis målingen ikke er mellom 6500 og 11 500 ohm, og sett spolen pack. Skift tennplugg ledninger hvis disse to tårnene testet er innenfor spesifikasjonene.
11

Fjern tennplugg ledninger fra spiral tårn 3 og 4. Test tårnene på samme måte som de foregående to tårnene. Hvis målingen ikke er innenfor de gitte spesifikasjoner, erstatte viklingslaget. Gjenta trinn 2 til 4 i denne delen for å teste den andre spolen pack, og erstatte den spolen pakke om nødvendig.
12

Place de elektriske kontaktene bak på hver spiral pakker, hvis testresultatene viser at både spiral pakker er bra. Installer den negative batterikabelen, og stram hold-ned mutteren til den sitter godt. Ta minnet saver fra Ranger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68884.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair