Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan fikse en Dynamo

Fixing dynamoen i bilen kan være en krevende oppgave. Du må demontere det, reparere det og sette det sammen igjen etter reparasjonen. Hvis du ønsker å spare litt penger, følg disse tipsene for å hjelpe deg å løse en dynamo. Instruksjoner
Demonter Dynamo
en

Noter "klokke"-posisjon av dynamoen. Dette er forsiden til baksiden slik det ligger i motoren. Husk det når du re-montere dynamoen.
2

Separer drivendens rammesammenstilling fra ringen slutten rammen ved å ta ut de tre thru-bolter. La statoren i ryggen boliger. Fjern drivendens ramme fra rotoren. Sett rotoren i en sekskantnøkkel til å fjerne akselmutteren.
3

Demonter slip ring end ramme. Trykk ut dekselet pins. Ta av dekselet. Skjære av den fører festet til likeretterbroen terminaler og ta ut statoren. Rote ut turbulatorene pins og ta ut baffel.
4

Ta av festene å løfte ut børsten holder, likeretter bro og regulator fra slutten ramme og koble fra.

Reparasjon og Monter Dynamo
5

Repair likeretterbroen. Likeretteren ikke mer enn noen annen komponent på dynamoen. Koble en ohmmeter til en lav skala for å varme vasken fra bro terminaler. Deretter reversere tilkoblinger. Hvis begge målingene er identiske, må du bytte likeretter broen.
6

Rengjør penselen holder med en myk, tørr klut med mindre børstene er virkelig skadet da erstatte hele sidebørsteanordningen komponent.
7

Spinn rotoren for hånd for å rense sleperinger. Trykk på en fin polering klut mot ringene mens det snur.
8

Push på utsiden av lageret assesmbly å erstatte det. Skyv til den glir ned til bunnen av rammen. Lodde kontaktene tilbake som de var opprinnelig.
9

Bytt ut renset børster i holderen og feste dem i. Bruk en slags elektrisk kontakt overføring fett på slutten ramme casting under likeretterbro å spre varme.
10

Monter alle delene. Trykk ned på den indre og ytre rase av slip ring end peiling til å bli med begge end rammer. Erstatte thru-bolter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68933.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair