Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik fjerner Øvre kontroll arm bolter på lastebiler

Ved bytte av øvre og nedre kuleledd i lastebilen din , må du fjerne de øvre kontroll arm bolter i prosessen med å fjerne den øvre kontroll arm for å komme til kuleledd . Dette kan gjøres ganske enkelt med en pipenøkkel og socket . Instruksjoner
en

Sikre kjøretøyet på et sett med bukker. Ta av hjulet og få tilgang til kontroll arm ved å fjerne bøylen og kaliper bridge . Hovedsiden til styrearmakslene bolter med en permanent markør for å vite hvor du skal skru dem på reinstallering . Plasser mutrene på en magnetisk skuffen for å unngå å miste dem .
2

Bruk en 1/2-inch stasjonen pipenøkkel med et 22 mm -kontakten for å bryte løs mutteren på kontroll arm montering . Slå den mot klokken til det er for hånd , og deretter bruke hånden til å fortsette å skru og fjern låsemutteren . Sett den på en magnetisk skuff eller i lommen for å unngå å miste den.
3

Fjern cam adjuster montering bolt med samme metode . Det er bolten du indeksert tidligere. Disse bør være de eneste to boltene som holder den øvre kontroll arm i. Noen merker , modeller og år avviker fra dette mønsteret , fjern eventuelle ekstra bolter
4

Trekk av øvre kontroll arm og sett den til side . . Dette er en perfekt mulighet til å inspisere øvre kontroll arm for korrosjon eller skader . Hvis skaden er overdreven, vurdere å erstatte den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69062.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair