Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik finner du ut en lekkasje Med en Blown toppakning

Holde oversikt over og umiddelbart løse eventuelle lekkasjer som du finner i motoren din er begge ikke bare viktig for funksjon og effektivitet av motoren din, men kan forebygge ulykker og skader mens du kjører . Følg denne fremgangsmåten for å finne ut om du har en lekkasje med en blåst toppakning. Instruksjoner
en

Vask og fjern fett motoren. Dette kan gjøres på en lokal bilvask, selv om kvaliteten på produktene er ofte ikke så høyt som å velge de produktene selv for bruk i hjemmet. Kjøpe en motor avfettingsmiddel og spraye ned hele motoren, la det sitte i noen minutter, deretter spyle av motoren og alt av avfettingsmiddel.
2

Drive bilen i ca 100 miles før du ser etter lekkasjen. Dette vil gi tilstrekkelig tid for at motoren skal behandle alle væsker, sirkulerende dem gjennom motoren. Hvis det er en lekkasje, vil du kunne finne det etter at motoren har gått og blitt renset for å unngå forvirring mellom en lekkasje og motor oppbygging.
3

titt på området mellom ventilen dekslet og topplokket. Dersom ventildekselpakning lekker, vil det være olje i det område, og på delene rundt området. Løse problemet umiddelbart for å unngå ytterligere skade og lekker.
4

Se din lokale auto deler butikken for å få de nødvendige delene for å fikse lekkasjen. Du bør ikke trenger mer enn en ny ventil dekke pakning, som er generelt billig. Du kan også få dette fra din lokale bilforhandler deler avdeling, men det vil trolig koste mer enn på en auto deler butikken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68958.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair