Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan koble en ny svingesignal Socket

Turn signal kontaktene er fri for plugger eller våren porter for å koble de to ledningene. I stedet ledningene er koblet internt, og de er solgt med et par inches av isolert ledning dingler ut av stikkontakten. De dingler ledninger må være twist koblet til ledninger i bilen utpekt for blinklyset. Å koble en ny vending signal socket er en ganske nontechnical auto - elektrisk drift. Du trenger
De aktuelle socket
skiftenøkkel
Wire cutters, Elektrisk tape
Vis flere Instruksjoner
Hvordan koble en ny svingesignal Socket

1.

Skaff riktig socket.Buy den nye blinklys socket fra en auto deler butikken. Fortelle kontorist året, merke og modell av kjøretøyet, og som kontakten du erstatter. Ekspeditøren kan be om mer identifisere spesifikasjoner. Enkelte modeller bruker forskjellige deler for cabrioleter og manuell girkasse typer.
2

Koble battery.Avoid enhver mulig elektrisk støt ved å koble batterikablene på terminalene. Bruk en skiftenøkkel for å løsne klemmene rundt terminalene, og flytte kablene til side av batteriet.
3

Skjær av den gamle socket.Follow de to ledningene etterfølgende fra den gamle kontakten for å finne den delen innpakket i elektrisk tape. Dette vil være om lag seks inches fra stikkontakten. Skrelle bort elektrisk tape for å avsløre vri tilkobling. Kutt ledningene bak forbindelsen. Fjern den gamle kontakten sammen med de vridde ledninger fra den gamle forbindelsen.
4

Strip den wires.Remove 1/4 tommers av isolerende kappe fra ledninger i bilen og ledninger på den nye kontakten . La wire cutters forsiktig bite i isolasjon, uten å skjære gjennom metall wire. Hold konsekvent trykket på wire cutters mens du slår bladene i en full sirkel. Trekk cut delen av skjeden bort for å avsløre metalltråd.
5

Match og koble wires.Identify ledningene etter farge. Rødt og svart er den typiske ordningen for to-leder bildeler. Tvinn de isolerte ledningene fra den nye kontakten godt rundt det passer fargen isolerte ledningene fra bilen. Ikke la de utsatte tilkoblinger kontakt med hverandre.
6

Tape opp connections.Wrap elektrisk tape rundt en av tilkoblingene to ganger. Pass på å dekke alle bart metall wire. Plasser den andre forbindelsen over den du nettopp tapet. Vikle tape rundt begge ledningene tre ganger, slik at dette dekker alle utsatte wire. Trekk båndet til det smekker og vri den løse enden rundt ledningene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69103.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair