Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte ventildekselets Bolts

En del av prosessen med å erstatte en toppakning er å erstatte de andre delene som går med det. Å gjøre dette vil sikre at alt skal fungere riktig og unngå å skade de nye delene du installerer. Ventildekselet bolter er inkludert i de delene du ønsker å erstatte. Instruksjoner
en

Skift toppakning, deretter gå videre til resten av re-installasjonen. Dette vil omfatte momenttrekking ned ventildekselet. Plasser ventilen dekselet på det sted hvor det går å sørge for å stille opp skruehullene. Samle boltene til å sette tilbake i ventildekselet.
2

Place boltene inn sine posisjoner ved å bruke hånden til å stramme dem ned litt for å holde dem på plass. Det er viktig å sørge for at de alle begynner threading riktig for å unngå et problem når du dreiemoment dem ned. Ved hjelp av hånden din er en god måte å få en følelse for at bolten går helt på plass.
3

Bruk en momentnøkkel med riktig vedlegg til start momenttrekking boltene ned. Dette må gjøres i et bestemt mønster for å sikre ventilen dekselet sitter trygt og flat. Begynn med sentrum bolt hvis ventildeksel har en. Bruk en stjerne mønster fra midten av ventilen dekselet jobbe deg ut, stramme boltene ned.
4

Fortsett denne frem og tilbake mønster til alle boltene er på plass. Antall og steder av boltene vil variere basert på merke, modell og år av kjøretøyet. Rådfør deg med bilens reparasjon manual for mer spesifikk informasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68990.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair