Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik reparerer de tørkepapir på en 1988 Chevy S10

Din 1988 Chevy S10 kunne ha kommet utstyrt med en firesylindret motor eller en av to sekssylindrede motorer. Front vindusvisker motor på din S10 roterer en litt bøyd arm som fører til rotasjon av dine viskerarmer. Din vindusvisker motor har sannsynligvis varte det meste av livet på lastebilen, men som alle komponentene vil til slutt må skiftes ut. Uavhengig av motor og girkasse oppsett, og erstatte den fremre vindusvisker motor er den samme. Du trenger
Socket satt
Ratchet
Små brekkjern
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Plasser en linje av tape sammen kanten av hver vindusvisker sted å bruke som en siktehjelp senere. Lirk oppover på gummi caps som beskytter armen feste muttere. Fjern armen beholde nøtter. Løft viskerarmen ut av frontruten og kobling.
2

Lirk opp rundt kantene på bakre ventilen med et brekkjern for å frigjøre klippene. Plasser pipen vent til side. Løsne boltene for passasjer og sjåfør vindusvisker sammenhengene, men ikke fjerne dem. Skyv sammenhengen ut av vindusvisker motor. Koble vindusvisker motor elektriske kontakten. Fjern de tre 10 mm bolter fra vindusvisker motor og legg dem til side. Trekk vindusvisker motor bort fra brannmuren.
3

Plasser den nye vindusvisker motor på plass og installere vindusvisker motorbolter. Stram boltene til 71 tommers-pounds med en momentnøkkel. Skyv viskerarmen sammenhengene over vindusvisker arm akselen og stram festeboltene; førersiden går på første
4

Trykk bort beskyttelsen på plass og koble vindusvisker motor elektriske kontakten.. Stille opp vindusviskerne med tape mark på frontruten og skyv armen på vindusviskeren kobling. Monter boltene og stram tettsittende. Fjern tapen linjer. Slå på vindusviskerne og verifisere korrekt drift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68847.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair