Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik fjerner bilens drivstofftank

Å vite hvordan du bytter drivstoffpumpen i bilen din kan spare deg for tid, penger og bryet med å ta bilen til en profesjonell mekaniker . Det første trinnet i å erstatte pumpen er å fjerne bensintanken . Dette er en to-manns arbeid , men det kan gjøres i en kort tidsperiode med begrensede verktøy . Instruksjoner
en

Sikre bilen på et sett av bukker eller en bil heis. Du trenger en andre jack for å støtte tanken mens du fjerner stroppene. Når bilen er sikret , senter en andre jack eller støtte under bensintanken .
2

løsne boltene som holder stroppene. Det er vanligvis to stropper som holder beholderen på plass, helt inntil rammen av bilen. Angre bare én side av stroppene , på samme side . Dette vil holde den ene siden av stroppene sikre .
3

Place hendene godt under én side av tanken , mens en annen person gjør det samme på den andre siden . Når du har et fast grep av drivstofftanken , flytte støtten fra under den og senke tanken til bakken . Nå har du tilgang til drivstoffpumpen og kan erstatte det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69057.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair