Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik fjerner en Caliper monteringsbrakett

Gjør-det -selv bilverksted kan spare deg for tid , penger og bryet med å ta bilen til en profesjonell mekaniker . Bremsene er den viktigste systemet i bilen, og bør opprettholdes ofte og byttes ut etter behov. Fjerne bøylen monteringsbrakett, er en del av denne prosessen . Instruksjoner
en

Sikre bilen på et sett med bukker. Bruk et gulv jack å heve bilen og plasser bukker under kontroll armer og innramming av bilen. Gi bilen en liten shake for å sikre at det ikke kommer noe sted før du begynner .
2

Ta av hjulet ved først å fjerne slepe nøtter og plassere dem på en magnetisk skuffen for å unngå å miste dem . Deretter løfter hjulet fra navet og sett det til side . Legg merke til hvor bøylen og caliper bru er plassert .
3

Demonter bøylen ved å fjerne festeboltene og skyve bøylen opp og av . La den henge ute av veien . Ta ut bremseklossene ved å løfte dem rett ut eller skyve dem ut på siden . Ta hensyn til hvor hver pad kom fra for å riktig rense og gjenbruke hver.
4

løsne festeboltene og skralle dem helt av. Husk å holde låseskiven med bolten . Sett disse på en magnetisk skuffen for å unngå å miste dem . Når boltene er fjernet, kan du løfte kalipperens festebraketter malplassert .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69056.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair