Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan Sveis Blikk Sammen

Denne artikkelen er rettet mot å ta deg gjennom noen grunnleggende trinnene involvert med tack sveising metall sammen ved hjelp av en Metal Insert Gas (MIG) Sveiser, som arbeider med 22 gauge metallplater. Sveising som en proff tar mye praksis, men du bør være i stand til minst sveise noen grunnleggende metall sammen ved å følge disse trinnene. Du trenger
MIG Sveiser
Wire sveising børste, 60 og 120 grit sandpapir
Heavy Sveising Hansker
Sveising ansiktsmaske (Ideelt auto lyssensor)
Langermet genser eller jakke
Grinder, (en Dremel Tool med kvern vedlegg fungerer godt for å jevne ut små heftsveiser)
god direkte belysning
filklør eller andre metall klemmer du kan bruke til å holde metallet sammen
plyers med gummi bærehåndtak
JB Weld eller Liquid Metal Filler (valgfritt, hvis du ikke kommer til å gjøre en komplett perle sveis og ønsker alle sømmer forseglet)
Body metall hammere (valgfritt, for flatere grove metall kantene, hvis noen

Vis flere instruksjoner
en

Sett opp direkte belysning for arbeidsområdet. Kontroller at det ikke er noen brennbare filler eller rusk i området og også fortelle andre som kan gå inn på deg at du vil være sveising. Ingen bør være i området uten skikkelig øyebeskyttelse.
2

Klem deler av metall sammen med objektet er å ha så tett og flush av en søm som mulig. Du kan velge å overlappe metall eller muligens line den opp jevnt ved siden av hverandre. Hvis dette er tilfelle må du huske å legge et trestykke under sømmen området som skal sveises. Vær sikker på at metall kantene nivå ved hjelp av hammer til hamre ned noen grove kanter.
3

Bruke sandpapir eller stålbørste være sikker på at områdene som skal sveises er rene, fjerne eventuelle maling eller voks. Det er viktig at området være ren metall eller sveisen kan ikke feste. Din lille jeksel kan brukes her også for noen tøffe flekker.
4

Sett opp MIG sveiseinnstillinger mens strømmen er fortsatt av. For heftsveising 22 gage sammen jeg satt sveiseren på minste effekt, noe som er en lavere varme omgivelser, og trådmaterkapslingen hastigheten på en lav innstilling på rundt tre. Også feste jording klemme et sted på metallet, og ut av veien.

5

Pass på at du har din lange ermer på, tunge hansker, og selvfølgelig din Sveisehjelmen. Kjør gjennom en test sveis før du slår på strømmen, kjører tuppen av tryllestaven langs metall, være sikker på at du vil ha nok albuerom og plass til å fullføre sveisen med en enkel flyt.
6

Slå sveiser på og plassere staven på skrå til stedet som skal sveises, og mens du holder trådma trigger ned, er at ledningen vil berøre søm, flytt tryllestaven sakte over området, men ikke for sakte eller vil du brenne et hull i metallet. For fort vil forlate deg ingenting, men sprut. Det er der du er nødt til å øve å få følelsen for din sveisehastigheten. En skikkelig sveis bør forlate deg en sveis sted smeltet metall på oversiden med varmegjennomtrengningen gjennom til den andre siden av metallet.
7

Tack sveiser bør være ca 2 til 3 inches fra hverandre, beveger seg så langt vekk fra den forrige som mulig til neste sveis spot, slik at du ikke forvrenge metall på grunn av for høy temperatur i det samme området. Ellers, bare vent for hver sveis å kjøle seg ned før du går videre til neste.
8

Etter alle dine heftsveiser er avkjølt, i bare noen få minutter, teste styrken på sveisen din ved å prøve å dra i metall hverandre. Noen ganger kan det se ut som du har en god sveis, men faktisk, tok det ikke i det hele tatt.
9

Bruke jeksel, nøye nivå ut noen sveisesprut eller forhøyninger slik at du ha en plan overflate. med 22 gage, som er en tynnere metall, en kraftig sirkulær jeksel kan lett brenne ned hele sveisen svært raskt. jeg foretrekker å bruke den lille jeksel vedlegg på en Dremel verktøy for mer kontroll.

10

Nå kan du enten fylle inn alle åpne skjøtene med flytende metall eller JB Weld eller fortsette med en perle stil sveis mønster for å fylle på hele sømmen, venter på metallet for å kjøle ned mellom sveiser.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68924.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair