Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan jekke opp bilen for å endre Rear Differential Fluid

Raising et redskap for å betjene differensial væske er relativt enkelt, men krever tekniker følge strenge retningslinjer for sikkerhet. Feilaktig heve bilen kan skade understellet på bilen og kan forårsake skade hvis bilen faller av bukker eller ruller fremover eller bakover. Du trenger
Hydraulisk Jack
riktig størrelse bukker
hjulet stopper
åpne enden boksen slutten fastnøkkel
differensial olje (per produsent)
Oil dryppformen

Vis mer Instruksjoner
en

Sørg for at bilen er i parken posisjon og ligger på en flat, jevn overflate. La bilen kjøle seg ned slik at differensial oljen ikke er varm å ta på. Alvorlige brannskader kan føre til dersom denne forholdsregelen ikke følges.
2

"Blokker" forhjulene med hjul stop enheter og sett på parkeringsbremsen, slik at kjøretøyet ikke kan rulle fremover eller backwards.Set parkeringsplassen brems for ekstra bilens stabilitet.
3

Plasser hydraulisk jekk, slik at det ligger i sentrum av den bak på bilen. Finn biler sentrum jekkpunktet og posisjon den hydrauliske jekker armen slik at den berører bakre jekkpunktet.
4

Begin heve hydraulisk jekk til det berører bak, senter jekkpunktet. Heve bilen sakte ved å flytte jack armen opp og ned flere ganger før bilen står opp høyt nok til at bakhjulene er utenfor bakken. Pass på ikke å heve bilen på for bratt vinkel. Dette er farlig i at bilen kunne presse frem og slippe av hydraulisk jekk. Du trenger bare å heve bilen høyt nok til å skyve den bukker under bilen. De bukker bør plasseres under bakakselen på venstre og høyre side av bilen. Vri knotten på hydraulisk jekk mot klokken til jack armen er frikoblet fra den bakre jekkpunktet. Trekk hydraulisk jekk ut fra under bilen. Posisjon olje drypp panne under bakre differensial.
5

Bruke den åpne slutten boksen fastnøkkel som passer til pluggen som sitter på baksiden av differensial, sakte løsne pluggen slik at pluggen er bare å engasjere en tråden. Raskt fjerne pluggen og la oljen renne ned i oljen dryppformen. Når oljen stopper dryppende, hell den nye differensial olje i pluggåpningen og fortsetter til alle de gamle oljen har blitt spylt ut og bare den nye oljen gjenstår. Den fulle nivå er når oljen er like under pluggåpningen. Bruk fingeren til å finne oljenivået. Når den er full, installerer oljepluggen og stram. Avfall olje i en skikkelig container som tilfredsstiller OSHA standarder. Ikke hell den på bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69078.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair