Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan bruke Wedge Tool for Auto Lockouts

Hvis du har låst deg ute av bilen din, kan du tror det eneste alternativet er å ringe låsesmed. Det er et annet alternativ, men å få deg tilbake i bilen. Du kan kjøpe en kile verktøy, men du må bestemme mellom metall manuelle wedges, plast kiler eller luft kiler. Du trenger
plast eller gummi kile
Doorstop kile
låse verktøy
Air kile
Tre eller plast kile
Manual kile
Heavy klut
Vis flere instruksjoner
Plastic Wedge
en

Se på plast kiler første. Disse kan være laget av gummi eller hard plast. Gummi kile vil ikke skade lakken på din låst bil.
2

Ta en tynn plast kile og skyv den inn i døren til den låste bilen for å dra den ut litt.

3

Legg en vanlig gummi eller plast doorstop kile inn mot bakrommet skapt av plast kile. Dette gjør at du kan sette inn og bruke et låse verktøy for å åpne låsen.
4

Bruk generiske, kileformede elementer som en bytter da riktig kiler er utilgjengelig.
Air Wedge
5

Bruk en luft kile når du arbeider på en rammeløs vindu. Luften kile bidrar til å beskytte glasset mot brekkasje.
6

Slip en flat eller svakt kile-formet stykke av tungt materiale, såsom tre eller plast, inn i rommet mellom vinduet og karmen.

7

Skyv nedpakket luft kile mellom bilen dørkarmen og bilvinduet. Sørge for at luften kile har glidd hele veien forbi vinduet og inn i den låste bilen.
8

Pump opp ballen på slutten av luften kile til å fylle den med luft. Kontroller at du har en hylse på låse verktøy eller du kan føre til at glasset knuse.
9

Sett låse opp verktøyet i åpent område og skyv låsen til ulåst posisjon.


Manuell Wedge
10

Trekk en manuell kile ut av verktøykassen for tunge kjøretøy der ingenting annet ser ut til å fungere. Dette metallet wedge er et seriøst verktøy og kan bokstavelig talt trekke en dør inn i to deler.
11

Beskytt maling jobb. Den manuelle kile vil fjerne malingen fra der du bruke den med mindre du pakker en tung klut rundt kilen før du setter inn.
12

Sett den manuelle kile inn i dørkarmen og vri håndtaket for å gjøre den manuelle kile passe tett i åpningen. Som det strammer, vokser åpningen.
13

komme inn med en låse verktøy og låse døren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69005.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair